دوشنبه 15 بهمن 1403

خدمت‌رسانی 7 هزار دستگاه اتوبوس برای اربعین

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
خدمت‌رسانی 7 هزار دستگاه اتوبوس برای اربعین

مدیرکل حمل‌و نقل مسافر سازمان راهداری و حمل‌و نقل جاده‌ای گفت: حدود 7 هزار دستگاه توان حرکت و پیمایش مسیرهای 300 کیلومتر به بالا را دارند و در سفرهای اربعین مورد استفاده قرار خواهند گرفت.

به گزارش مشرق، با اعلام وزارت راه و شهرسازی، «داریوش باقرجوان» درباره آخرین وضعیت ناوگان حمل‌و نقل اربعین گفت: تلاش شده است تا از ظرفیت دستگاه‌های دولتی، کارخانه‌ها، نهادها، ارگان‌ها و معادن همگی استفاده شود و این اقدام به تدریج در حال انجام است.

باقرجوان در خصوص میزان اتوبوس‌های آماده برای سفرهای اربعین، توضیح داد: از مجموع 15 هزار دستگاهی که کارت حمل‌و نقل هوشمند دارند، حدود 7 هزار دستگاه توان حرکت و پیمایش مسیرهای 300 کیلومتر به بالا را دارند و در سفرهای اربعین مورد استفاده قرار خواهند گرفت. در کنار آن بهره‌مندی از ظرفیت سایر دستگاه‌ها به تعداد 5 هزار و 200 دستگاه وسیله حمل و نقل عمومی در حال انجام است.

وی توضیح داد: اگرچه تاکنون به عدد 5 هزار و 200 دستگاه ناوگان حمل‌و نقل جاده‌ای نرسیدیم اما انتظار داریم تا در روزهای آتی و در آغاز سفرهای اربعین تکمیل شود.

باقرجوان گفت: این طرح یک طرح ملی است و بنابراین حتما باید شرایط به گونه‌ای رقم بخورد که تسهیل در تردد رخ دهد.

مدیرکل حمل‌و نقل مسافر سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای افزود: پیش‌بینی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای از سفرهای درون شهری و سفرهای اربعین در این ایام نیازمندی 16 هزار دستگاه ناوگان حمل‌و نقل جاده‌ای است که تلاش می کنیم با مدیریت و کار شبانه روزی حداکثر بهره برداری از ظرفیت موجود ناوگان را داشته باشیم.