خراسان شمالی
خراسان شمالی
در چند سال اخیر صندلیهای دانشگاه ها خالی مانده و نظام آموزش عالی برای رفع معضل، راهکار تکمیل ظرفیت را برگزیده اما بررسی ها نشان می دهد که این ظرفیت های خالی به رشته های پرطرفدار رسیده است.
مدیر ستاد طرح یوز کنام ابریشم از مشاهده 12 قلاده یوزپلنگ در طرح حفاظت مشارکتی منطقه خبر داد.
مدیرعامل شرکت توانیر از امکان استخراج مجاز رمزارز از طریق استفاده از برق تجدیدپذیر و یا خرید برق از تابلوی سبز خبر داد.
مهدیشهر - مدیر ستاد طرح یوز کنام ابریشم از مشاهده 12 قلاده یوزپلنگ در طرح حفاظت مشارکتی منطقه خبر داد و گفت: این موضوع نشاندهنده اهمیت حفاظت مشارکتی در یوز کنام میامی است.
مهدیشهر - مدیرکل دفتر حفاظت و مدیریت حیاتوحش سازمان محیط زیست با بیان اینکه نگاه جهان به یوزپلنگ ایران است، گفت: همکاری دولت و بخش خصوصی برای حفظ این گونه در دستور کار قرار دارد.
مهدیشهر_ معاون سابق محیط زیست طبیعی سازمان محیط زیست بابیان اینکه 80 درصد جمعیت گونههای حیات وحش طی 70 سال اخیر از دست رفته است، گفت: تنها راه نجات طبیعت توسعه حفاظت مشارکتی است.
مهدیشهر - مدیرکل محیط زیست استان سمنان از اجرای طرح حفاظتی یوز کنام پل ابریشم میامی خبر داد و گفت: طرح به طول 450 هزار هکتار در محدوده استان و خراسان شمالی در حال اجرا است.
سخنگوی سازمان انتقال خون از رشد نزدیک به 2 درصدی آمار اهدای خون در 9 ماه سال 1403 نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.
مدیرعامل شرکت توانیر از امکان استخراج مجاز رمزارز از طریق استفاده از برق تجدیدپذیر و یا خرید برق از تابلوی سبز خبر داد.
مدیرعامل شرکت توانیر از امکان استخراج مجاز رمزارز از طریق استفاده از برق تجدیدپذیر و یا خرید برق از تابلوی سبز خبر داد.
رئیس فدراسیون ووشو از احتمال تغییرات در کادرفنی تیمهای ملی ووشو خبر داد.
رئیس فدراسیون ووشو از احتمال تغییرات در کادرفنی تیمهای ملی ووشو خبر داد.
هوای آلوده، برودت هوا، کمبود انرژی و ضرورت صرفهجویی در مصرف گاز و برق، دلایلی بود که دیروز، 21 استان کشور را به طور کامل به تعطیلی کشاند و در یک استان هم برخی مدارس و ادارات را تعطیل کرد و در واقع دیروز، فقط در 9 استان کشور روال عادی زندگی جاری بود.
مسئول سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی گفت: هدف غایی ما در اجرای برنامهها، رضایتمندی کشاورزان و دامداران عزیز در روستاها است.
مسابقات کشتی پهلوانی خراسان شمالی در 6 وزن و با حضور 98 شرکت کننده در مجموعه ورزشی شهید «علیدخت» بجنورد برگزار شد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجوخبرنگار سیاسی ایرنا، «مسعود پزشکیان» و جمعی از اعضای هیات دولت که به منظور انجام سفری 2 روزه برای دومین بار به استان سیستان و بلوچستان سفر کرده بودند، دقایقی پیش شهرستان زابل را به مقصد تهران ترک کردند. رئیسجمهور بعد از ظهر پنجشنبه 20 دیماه 1403 در قالب سومین سفر استانی هیات دولت چهاردهم، از طریق فرودگاه کنارک شهرستان چابهار وارد استان سیستان و بلوچستان...