خرید 400 سکه طلا با جعل چک میلیاردی
مرد شیاد که با همدستی یکی از دوستان خود اقدام به جعل یک فقره چک بانکی بهمبلغ 68 میلیارد و 500 میلیون ریال کرده بود، دستگیر شد.
به گزارش ایران، سردار عبدالله حسنی، فرمانده انتظامی استان سمنان صبح دیروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با اعلام شکایت نماینده شرکت نفت سپاهان تهران مبنی بر جعل یک فقره چکبانکی، بلافاصله پروندهای با این موضوع در پلیس آگاهی استان سمنان تشکیل شد و مسأله با حساسیت مورد پیگیری مأموران انتظامی قرار گرفت.
مأموران اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی استان سمنان در بررسیهای نخستین دریافتند که یک فقره چک به مبلغ 68 میلیارد و 500 میلیون ریال که اصل آن در خزانهداری شرکت موجود است، توسط فرد یا افراد متخلف جعل شد.
با توجه به اینکه این چک توسط جاعلان در یکی از شعب بانک سپه شهرستان سمنان نقد شده بود مجرمان پس از دریافت وجه بلافاصله اقدام به خرید 400 سکه تمام بهار آزادی و یک کیلوگرم طلا در پایتخت کرده بودند.
حسنی با اشاره به حساسیت و پیچیدگی پرونده بیان کرد: پلیس با تشکیل کارگروه ویژه و انسجام نیروهای عملیاتی و با کمک مأموران هوشیار پلیس آگاهی استان سمنان توانست دو نفر از متهمان را با همکاری ناجا در استان گلستان شناسایی کند.
فرمانده انتظامی استان سمنان با اعلام خبر دستگیری عامل اصلی جعل چک بانکی در یکی از شهرستانهای استان گلستان افزود: پیگیریهای پلیس برای دستگیری همدست دیگر وی نیز ادامه دارد.