دوشنبه 8 بهمن 1403

خودروی گران قیمت چینی با پایین‌ترین رده کیفی / بی کیفیت‌ترین خودرو‌ی ایران کدام است؟

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
خودروی گران قیمت چینی با پایین‌ترین رده کیفی / بی کیفیت‌ترین خودرو‌ی ایران کدام است؟

بر اساس آخرین گزارش ارزشیابی کیفی خودرو‌ها در تیرماه 99، 2 خودرو در پایین‌ترین رده کیفی قرار گرفتند.

به گزارش خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، بر اساس آخرین گزارش ارزشیابی کیفی خودرو‌ها در تیرماه 99، 2 خودرو در کشور پایین‌ترین رده کیفی را گرفتند. یکی از تک ستاره‌ها به نیسان‌های تک سوز و دوگانه سوز شرکت زامیاد و دیگری به آریزو 5 مدیران خودرو بر می‌گردد.

*س_نیسان آبی چه ویژگی هایی دارد؟_س*

نسل سوم نیسان جونیور که در ایران با نام‌های زامیاد 24، نیسان آبی و سایپا آبی شناخته می‌شود، یک خودروی وانت است که برای اولین بار در سال 1349 در ایران توسط خودروسازی زامیاد تولید شد، سپس در سال 65 با تغییر نام با عنوان سایپا24 تولید و عرضه شد. در سال 1377 مجددا با نام زامیاد 24 تولید شد. از سال 88 مدل‌های جدیدی مانند 24 nb زامیاد (تغییر در نمای ظاهری) و زامیاد24 nib (ترمز ضد قفل و سیستم ebd) تولید شد.

نام جونیور (JUNIOR) به یک سری از پیکاپ‌های میان‌سایز کمپانی نیسان اطلاق می‌شود، پیکاپ‌هایی که از سال‌های 1956 الی 1982 میلادی در مدار تولید بودند. درمجموع، تمامی آن‌ها شامل سه نسل متفاوت از یکدیگر هستند که در سری‌های متعددی هم به تولید رسیدند، این سری‌ها با کد‌های B40,B 42 و B 140 - سری 40 و 41 - سری 140/141 روانه بازار‌های جهانی شدند.

سومین نسل یا آخرین نسل از جونیور که کماکان در ایران در حال تولید است، برای نخستین بار، در اکتبر سال 1970 میلادی (مهرماه سال 1349 شمسی) پا به عرصه وجود نهاد. این خودرو که با نام سری 140/141 به تولید رسید، نسبت به نسل پیشین خود به‌مراتب مدرن‌تر بود. این نسل از جونیور، در آغاز از سه پیشرانه متفاوت بهره می‌برد که دو تای آن بنزینی و یک نسخه آن نیز دیزلی بود.

نسخه‌های بنزینی در حجم‌ها 1.6 و 2 لیتری عرضه می‌شدند. کوچک‌ترین نسخه از این نسل که با کد شاسی N 140 روانه بازار شد از ظرفیت حمل باری معادل 1.5 تن برخوردار بود، ولی نسخه 2 لیتری بنزینی آن قادر بود تا 1.75 الی 2 تن بار را با خود حمل نماید. ناگفته نماند که نسخه 2 لیتری این خودرو از توانی معادل 99 اسب بخار برخوردار بود و کد شناسایی آن نیز H 20 بود.

در همان دوره‌ای که این خودرو از مدار تولید در ژاپن کناره گرفت و وارد وادی بازنشستگی شد، تولید آن تحت لیسانس نیسان در شرکت سایپا آغاز شد. تاریخ شروع این اقدام نیز ماه فوریه سال 1983 میلادی (بهمن 1361 شمسی) بود، یعنی دقیقا سی و شش سال پیش؛ البته پیش از این تاریخ و در سال 1349 شمسی، تولید پیکاپ‌های بزرگی با نام نیسان جونیور 2000 یا زامیاد 24 در کارخانه زامیاد آغاز شده بود، این پیکاپ‌ها از ظرفیت حمل باری معادل 3.8 تن برخوردار بودند.

ناگفته نماند که «زامیاد» نام یک شرکت خصوصی خودروسازی بود که در سال 1342 شمسی احداث گردید و محل آن نیز در سه‌راه آذری واقع شده بود، البته در سال 1350 شمسی، محل این کارخانه به جاده تهران - کرج انتقال یافت.

*س_آریزو 5 مدیران خودرو چه امکاناتی دارد؟_س*

چری آریزو 5 یک خودروی کامپکت سدان است که توسط چری تولید شده‌است. این خودرو برای اولین بار در نمایشگاه خودروی پکن سال 2014 معرفی شد. البته نسخه‌ای که در این نمایشگاه معرفی شد نسخه مفهومی این خودرو بود که مدل تولید انبوه در نمایشگاه گوانگژو 2015 معرفی شد.

قیمت آن برای مدل معمولی از 63,900 یوآن تا 82,900 یوآن اعلام شده‌است. این خودرو در ایران توسط شرکت مدیران خودرو عرضه می‌شود.

انتهای پیام /

خودروی گران قیمت چینی با پایین‌ترین رده کیفی / بی کیفیت‌ترین خودرو‌ی ایران کدام است؟ 2
خودروی گران قیمت چینی با پایین‌ترین رده کیفی / بی کیفیت‌ترین خودرو‌ی ایران کدام است؟ 3
خودروی گران قیمت چینی با پایین‌ترین رده کیفی / بی کیفیت‌ترین خودرو‌ی ایران کدام است؟ 4
خودروی گران قیمت چینی با پایین‌ترین رده کیفی / بی کیفیت‌ترین خودرو‌ی ایران کدام است؟ 5
خودروی گران قیمت چینی با پایین‌ترین رده کیفی / بی کیفیت‌ترین خودرو‌ی ایران کدام است؟ 6
خودروی گران قیمت چینی با پایین‌ترین رده کیفی / بی کیفیت‌ترین خودرو‌ی ایران کدام است؟ 7
خودروی گران قیمت چینی با پایین‌ترین رده کیفی / بی کیفیت‌ترین خودرو‌ی ایران کدام است؟ 8
خودروی گران قیمت چینی با پایین‌ترین رده کیفی / بی کیفیت‌ترین خودرو‌ی ایران کدام است؟ 9