خون شهدای حرم به نابودی استکبار جهانی میانجامد
قشم - ایرنا - فرمانده منطقه یکم نیروی دریایی سپاه گفت: خون شهدای حرم در حال رویش است که ثمره نهایی این رویشها نابودی رژیم صهیونیست و استکبار جهانی خواهد بود.
سردار پاسدار عباس غلامشاهی شامگاه پنجشنبه در یادواره شهدای گمنام قشم افزود: شهدای مدافع حرم نتیجه رویش خون شهدای دفاع مقدس بودند که بخش مهمی از امنیت پایدار امروز و اقتدار روز افزون کشور را رقم زدند.
وی ادامه داد: عزت، عظمت، اقتدار و امنیت امروز ایران از برکت خون شهدا و سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی است که در نتیجه آن دنیا با تمام ظرفیت خود توان اقدام علیه ایران اسلامی را ندارد.
فرمانده منطقه یکم نیروی دریایی سپاه تصریح کرد: شهید سلیمانی برای فرماندهی نیروها در خط مقدم نبرد دفاع مقدس قرار میگرفت و در عملیات همیشه جلودار بود.
وی افزود: شهید سلیمانی و سایر فرماندهان دوشادوش رزمندگان دفاع مقدس با رشادتهای وصف ناپذیر خود در زیر باران آتش دشمن ایستادگی کردند و بارها تا مرز شهادت پیش رفتند.
غلامشاهی ادامه داد: فرهنگ عاشورایی بر دفاع مقدس حاکم بود، به گونهای که می توان جنگ تحمیلی را تجلی فرهنگ عاشورا در عصر حاضر دانست.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با 150 هزار نفر جمعیت در خلیج فارس و آبهای استان هرمزگان قرار دارد.
*س_برچسبها_س*