دادگاه «توماج صالحی» برگزار شد؟ | خبر مهم رئیسکل دادگستری استان اصفهان
رئیس کل دادگستری استان اصفهان در رابطه با جزییات پرونده توماج صالحی توضیحاتی ارائه کرد.
حجتالاسلام والمسلمین جعفری، رئیس کل دادگستری استان اصفهان در رابطه با جزییات پرونده توماج صالحی گفت: هفته گذشته کیفرخواست پرونده توماج صالحی صادر و به دادگاههای عمومی و انقلاب اصفهان ارجاع شد اما هنوز جلسات دادگاه برگزار نشده است.
وی افزود: توماج صالحی به افساد فیالارض از طریق نشر اکاذیب به صورت گسترده به نحوی که موجب خسارات عمده گردیده است، فعالیت تبلیغی علیه نظام، تشکیل و اداره دستهجات غیر قانونی به قصد برهم زدن امنیت کشور، همکاری با دولت متخاصم علیه جمهوری اسلامی و نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی از طریق فضای مجازی و تحریک و ترغیب افراد به اعمال خشونت آمیز متهم است.
بیشتر بخوانید: توماج صالحی به «محاربه» متهم شد؟
بیشتر بخوانید:
رئیس کل دادگستری استان اصفهان گفت: بخشی از اتهامات توماج صالحی در دادگاه عمومی و بخشی دیگر در دادگاه انقلاب اصفهان مورد رسیدگی قرار میگیرد.
هم اکنون دیگران می خوانند-
دادگاه «توماج صالحی» برگزار شد؟ | خبر مهم رئیسکل دادگستری استان اصفهان
-
بیانیه تند فدراسیون فوتبال ایران علیه کلینزمن
-
اقدام توهینآمیز تیم ملی فوتبال آمریکا علیه ایران + ایران
-
تصاویر دیدهنشده از رقص یگان ویژه پلیس
-
روایت پدر «کاروان قادرشکری» از روز حادثه
-
فریادهای یکی از حاضرین در مراسم دیدار رئیسی با انقلابیون اسلامشهر
-
کامنتهای عجیب دختران خارجی برای تیم ملی فوتبال ایران! + واکنش بازیگر معروف