دانشگاه الزهرا
دانشگاه الزهرا
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، خزعلی در ادامه به ذکر چندین آمار از پیشرفت بانوان بعد از ظهور جمهوری اسلامی پرداخت و گفت: در تحصیل رشد بانوان 28 درصد بیشتر از مردان است. در دانشآموختگان دانشگاهی هم این رشد قابل مقایسه نیست، مردان نسبت به قبل انقلاب رشد 7 برابری و زنان رشد 17 برابری داشتند. اینها خبرهای خوبی است که انقلاب ایجاد کرده است. در رشد نهادهای مربوط به زنان پیشرفت 50...
در هفتههای اخیر روزانه چندین دبیرستان دخترانه در مناطق مختلف شهر درگیر این قضیه میشوند، بهطوری که آموزش و پرورش قم روزهای سهشنبه و چهارشنبه هفته گذشته، تمام مدارس را تعطیل کرد؛ اما روز یکشنبه بعد از پنج روز تعطیلی دوباره مسمومیت دانشآموزان خبرساز شد.
پاییز و زمستان امسال برای دانشآموزان دختر قم سال خوبی نبود. مسمومیتهای سریالی که بلای جان دانشآموزان و خانوادههای آنها شد و حتی موجب شد والدین برای چند روز مانع رفتن فرزندانشان به مدارس شوند. دراین میان ماجرا از چند روز پیش با افزایش موارد این مسمومیتها و ورود نهادهای امنیتی برای بررسی علل این حوادث وارد فاز تازهای شده است. همزمان برخی خبرها به نقل از مسوولان یکی از مدارس قم که...
معاون امور زنان و خانواده رییسجمهور بر اهمیت توجه نمایشگاه «مادر، نوزاد و کودک» به مسائل فرهنگی و گسترش ابعاد بینالمللی آن تاکید کرد.
کارشناسان معتقدند، حرکت به سمت برنامه ریزی نتیجه محور، شفافیت و تحقق اهداف دولت را در پی خواهد داشت، برنامه ریزی نتیجه محور فقط یک ابزار نیست بلکه فلسفه و راهبرد است. بودجه ریزی می تواند دو ساله باشد تا دولت فرصت اجرای اهداف خود را داشته باشد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو، یکصد و یازدهمین نشست علمی - تخصصی با مدیریت علمی دکتر علیرضا محمودی، "حسابرس کل مالیاتی دیوان محاسبات کشور" و سخنرانی دکتر حبیب جباری، "معاون امور برنامهریزی، نظارت و آمایش سرزمین سازمان برنامه و بودجه کشور"، محمدرضا رشیدیان، " رئیس گروه نظامهای بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد امور هماهنگی و تلفیق بودجه سازمان برنامه و بودجه کشور" و دکتر فرهاد میربلوک...
دانشگاهیان با حضور در حرم مطهر امام خمینی (ره) با آرمانهای انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری تجدید پیمان کردند.
عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا بر این باور است که طرح مولدسازی داراییهای دولتی اعلام ورشکستگی مالی عمومی است و در نتیجه خشک شدن ظرفیتهای درآمدزایی سنتی در کشور مطرح شدهاست.
عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا بر این باور است که طرح مولدسازی داراییهای دولتی اعلام ورشکستگی مالی عمومی است و در نتیجه خشک شدن ظرفیتهای درآمدزایی سنتی در کشور مطرح شدهاست.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، تقویم آموزشی نیمسال دوم دانشگاه الزهرا (س) اعلام شد. براساس زمان بندی اعلام شده، انتخاب واحد دانشجویان برای نیمسال دوم از 16 بهمن ماه آغاز و تا 19 بهمن ماه ادامه خواهد یافت. لازم به ذکر است، کلاسهای آموزشی نیمسال دوم تحصیلی دانشگاه الزهرا (س) از 23 بهمن آغاز میشود و زمان حذف و اضافه نیز 30 بهمن ماه خواهد بود.
فرحناز باور متولد 1372 و اهل افغانستان است و درحال حاضر در مقطع دکتری رشته ادبیات فارسی در دانشگاه الزهرا تحصیل میکند. سال 1398 برای شش ماه در ایران بود، اما با شیوع ویروس کرونا به افغانستان برگشت، این برگشت با سقوط افغانستان همزمان شد تا مجدد راهی ایران شود، و حالا بیش از یک سال هست که در ایران زندگی میکند.
خزعلی گفت: برای وزارتخانههای مختلف، برخی معاونتها و مدیریتهای وزارتخانهها مطرح کرده ایم و باز هم مطرح میکنیم. خود آقای رئیس جمهور افرادی را در شوراهای عالی منصوب نمودند که باید تقدیر کرد، برای اولین بار است که آقای رئیس جمهور تأکید میکنند حتما خانمها در شوراهای عالی باشند و خانمهای متخصصی را منصوب کرده اند؛ امیدواریم گسترش پیدا کند.
انسیه خزعلی گفت: ما فقط یک دوره وزیر زن داشته ایم؛ من معتقدم باید در این مسأله تجدیدنظر شود. رهبر معظم انقلاب هم در نشستی که اخیرا خدمت ایشان بودیم و دیداری که با بانوان داشتند دو بار تأکید کردند که باید برای این موضوع فکری شود و زن ها در تصمیم سازی ها و تصمیم گیری ها شریک باشند
انسیه خزعلی گفت: در وصیتنامه امام هم می بینید که سعی می کنند به طور خاص بیان کنند چیزهایی که بعضی ها به اسلام نسبت می دهند مطالب صحیحی نیست و دید اسلام نسبت به زن خیلی فراتر از چیزی است که دارند به اسلام منتسب می کنند و در واقع نگاه بسته و متحجرانه نسبت به زن را به عنوان یک توطئه مطرح می کنند.
جماران نوشت: معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری گفت: خانم ها آن گونه که باید در میدان حاضر نمی شوند؛ باید بیشتر از این حاضر شوند و بیشتر از این مدیریت ها را بپذیرند. من خودم در دانشگاه الزهرا (س) مدیریت هایی را به خانم ها پیشنهاد می دادم و نمی پذیرفتند؛ چون گاهی اوقات تا دیر وقت باید وقت گذاری می کردند. البته شاید هم حق داشتند و کار تمام وقت به خانواده شان صدمه می زد.