پنج‌شنبه 19 شهریور 1405

دانشگاه علوم پزشکی مشهد نسبت به همه گیری کرونا بر اثر تجمع هشدار داد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
دانشگاه علوم پزشکی مشهد نسبت به همه گیری کرونا بر اثر تجمع هشدار داد

مشهد - ایرنا - دانشگاه علوم پزشکی مشهد جمعه شب با انتشار بیانیه‌ای نسبت به شیوع کرونا بر اثر تجمع مردم هشداد داد و خاطر نشان کرد: پیشگیری از همه گیری کرونا با همکاری و مشارکت مردم میسر است.

در این بیانیه آمده است: اکنون که مشهد در وضعیت بحرانی و قرمز قرار دارد از مردم شریف استان درخواست می‌کنیم از شرکت در هرگونه تجمع اجتناب کنند و استفاده از ماسک، پرهیز از سفر و بهداشت دست‌ها را جدی بگیرند. این بیانیه می افزاید: به رغم تلاش بی وقفه و شبانه روزی مدافعان سلامت در طول هشت ماه گذشته، شهر مشهد بار دیگر در وضعیت قرمز کرونا قرار گرفته و کنترل این وضعیت تنها با مشارکت مردم میسر است. روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این بیانیه اعلام کرد: از مهمترین عوامل شعله ور شدن آتش کرونا و گسترش شیوع آن و پر شدن تختهای بیمارستانها و افزایش تلفات عزیزانمان، حضور مردم در برنامه های جمعی و گروهی می‌باشد بنابراین شهروندان برای کنترل این ویروس و مهار بیماری باید با خودداری از شرکت در هر گونه مراسم جمعی، نکات بهداشتی را بطور جدی رعایت نمایند. در ادامه بیانیه آمده است: مدافعان سلامت با تلاش شبانه روزی و ایثارگرانه در خدمت به مردم و در خط مقدم مبارزه با کرونا در دو جبهه پیشگیری و درمان فعال هستند و در این مسیر تعدادی از همکاران عزیز پزشک، پرستار و کارکنان بهداشتی و درمانی جان خود را از دست داده اند. این بیانیه می‌افزاید: افزایش تعداد مبتلایان و بستری شدگان در مراکز درمانی موجب خستگی و تحلیل نیروی جسمانی پزشکان، پرستاران و تمامی افراد درگیر مبارزه با کرونا خواهد شد. در این بیانیه یادآوری شده است: هر گونه تجمع صرفنظر از ماهیت آن، خطر رشد و گسترش بی رویه کرونا در این کلانشهر را به دنبال دارد و اگر تعداد مبتلایان به یک باره افزایش یابد شرایط مشهد نیز مشابه بسیاری شهرهای دنیا غیرقابل کنترل خواهد شد. 80 درصد از جمعیت 6 میلیون و 400 هزار نفری استان خراسان رضوی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارد و بقیه این جمعیت توسط دانشکده و دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه، تربت‌جام و نیشابور خدمات رسانی می‌شوند.

براساس آخرین آمار رسمی تاکنون 492 هزار و 378 نفر در ایران به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت 210 نفر از بیماران مبتلا به کرونا در 24 ساعت گذشته تعداد جان باختگان کرونا در کشور به 28 هزار و 98 نفر رسیده است.

همچنین تاکنون 401 هزار و 379 نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*