درخشش نوجوان ایلامی در جشنواره کهن آواهای تنبور
![درخشش نوجوان ایلامی در جشنواره کهن آواهای تنبور](https://img9.irna.ir/d/r2/2020/08/08/4/157297064.jpg)
ایلام - ایرنا - بنیامین گراوند نوجوان نوازنده تنبور اهل شهرستان چرداول استان ایلام به عنوان نفر اول چهارمین جشنواره کهن آواهای تنبور و موسیقی مناطق کردنشین در بخش مقام نوازی برگزیده شد.
به گزارش ایرنا، این جشنواره به همت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دالاهو با همکاری خانه تنبور و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه با هدف حفظ و اشاعه موسیقی مقامی و کردی، شناسایی استعدادهای جوان و حمایت و قدرشناسی از تلاشهای موثر هنرمندان برگزار شد.
این جشنواره به صورت رقابتی و در بخشهای مقام نوازی تنبور، مقام خوانی تنبور، تکنوازی تنبور بر اساس مقامات و سازهای کردی (شمشال، دوزله، نرمهنای و سورنا) آواهای کهن کردی (هوره، سیاوچمانه، مور، بیت و حیران) برگزار شد.
*س_برچسبها_س*