شنبه 22 شهریور 1404

دستگیری فعال غیرمجاز ارزی در پایتخت

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
دستگیری فعال غیرمجاز ارزی در پایتخت

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف مخفیگاه و دستگیری یک فرد فعال غیرمجاز در حوزه ارز خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - سرهنگ مهدی افشاری، رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ در توضیح این خبر، گفت: با انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی ماموران این پلیس در راستای مبارزه با اخلالگران بازار ارز، مشخص شد فردی در دفتر کار خود در خیابان جمهوری، اقدام به فعالیت غیر مجاز ارزی می‌کند.

وی افزود: با دستور مرجع قضایی، تیمی از ماموران به محل اعزام و در یک عملیات حرفه‌ای، 6 نفر از فعالان غیرمجاز ارزی که به صورت گسترده در این دفتر به سرکردگی متهم اصلی اقدام به خرید و فروش غیرقانونی انواع ارز می‌کردند را دستگیر کردند.

سرهنگ افشاری تصریح کرد: در بازرسی از دفتر کار این فرد که فاقد هرگونه جواز کسب و تابلو بود، 50 هزار و 160 دلار آمریکا، چهار هزار و 540 یورو، پنج هزار و 995 لیر ترکیه، 10 ریال عربستان و 12 رینگت مالزی مجموعاً به ارزش 50 میلیارد ریال و تعداد زیادی اسناد، مدارک و مستندات مربوط به فعالیت غیر مجازی ارزی کشف که پرونده‌ای در این خصوص تشکیل و به همراه متهمان به مرجع قضائی معرفی شد.

این مقام انتظامی افزود: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه موارد مشابه با این پلیس به شماره‌های 02166747343 و یا 09999871392 تماس بگیرند.

منبع: پلیس