دستگیری ماموران قلابی در بجنورد

بجنورد - ایرنا - فرمانده انتظامی خراسان شمالی گفت: 2 برادر که با عنوان مامور پلیس فتا و بازپرس دادسرای عمومی انقلاب، از شهروندان بجنوردی کلاهبرداری می کردند، دستگیر شدند.
سردار علیرضا مظاهری روز شنبه اظهار داشت: در پی مراجعه یکی از شهروندان به پلیس فتا مبنی بر این که افرادی با جعل عنوان مامور پلیس فتا و بازپرس دادسرا به بهانه انجام کار از آنان کلاهبرداری و اخاذی کرده است، موضوع در دستور کار ماموران پلیس فتا قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه پس از بررسی ها و هماهنگی های لازم قضایی، متهمان در مخفیگاه خود در شهرستان بجنورد دستگیر شدند، افزود: در بازرسی از منزل متهمان تعدادی اسناد و مدارک از قبیل رسید و مهر های جعلی شرکت های مختلف و همچنین فیلمها، تصاویر و پیامکهای مشابه با موضوع پرونده کشف شد.
این مقام ارشد انتظامی در استان با اشاره به اینکه تلاش پلیس برای شناسایی شاکی های پرونده ادامه دارد، تصریح کرد: شهروندان باید در مواجه با ماموران و افرادی که خود را مامور ادارات و سازمان های دولتی معرفی می کنند حتما کارت شناسایی آنان را رویت کرده و در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک بلافاصله مراتب را از طریق پل ارتباطی 110 به پلیس اطلاع دهند.
شهرستان بجنورد با 330 هزار نفر، بیش از یکسوم جمعیت هشت شهرستان استان 863 هزار نفری خراسان شمالی را در خود دارد.
*س_برچسبها_س*