چهارشنبه 11 شهریور 1405

دستگیری 59 سارق حرفه‌ای و فروشنده موادمخدر در اهواز

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
دستگیری 59 سارق حرفه‌ای و فروشنده موادمخدر در اهواز

اهواز - ایرنا - فرمانده انتظامی شهرستان اهواز گفت: 59 سارق حرفه‌ای و خرده فروش مواد مخدر در این شهرستان شناسایی و دستگیر شدند.

به گزارشروز شنبه ایرنا به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ محسن دالوند بیان کرد: در راستای ارتقای امنیت اجتماعی، طرح پاکسازی نقاط آلوده و جرم‌خیز با هدف برخورد قاطعانه با سارقان حرفه‌ای و سابقه‌دار همچنین فروشندگان موادمخدر به مدت سه روز از روز چهارشنبه در سطح شهرستان اهواز اجرا شد.

وی افزود: ماموران انتظامی با اقدامات تخصصی و اطلاعاتی 48 سارق حرفه‌ای و سابقه‌دار و 11 خرده فروش موادمخدر را شناسایی و پس از هماهنگی با مرجع قضایی درچند عملیات ضربتی و هماهنگ در مخفیگاهشان دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان اهواز گفت: ماموران انتظامی در این طرح مقدار پنج کیلو و 500 گرم انواع مواد مخدر و مقداری اموال سرقتی کشف کردند.

وی افزود: متهمان در تحقیقات پلیس به 108 فقره انواع سرقت در سطح شهرستان اهواز اعتراف کردند که پس از تشکیل پرونده تحویل مراجع قضایی شدند.

سرهنگ دالوند بیان کرد: در این راستا 9 معتاد متجاهر نیز دستگیر و به مراکز ترک اعتیاد تحویل شدند.

وی ادامه داد: نیروی انتظامی به صورت شبانه روزی با سارقان و مخلان امنیت و آرامش به شدت برخورد می‌کند و اجازه جولان به آنها نخواهد داد.

*س_برچسب‌ها_س*