دفاع مقدس
دفاع مقدس
رئیس مجلس گفت: هدف نهایی نظام سلطه، چیزی جز باجخواهی و سلطهگری نیست. امروز نیز رئیسجمهور آمریکا با همان ذهنیت قدیمی، میکوشد با وعدههای توخالی و بازیهای سیاسی، استقلال و رفاه ملت ایران را معامله کند و بگیرد.
فرمانده سپاه در دوران دفاع مقدس گفت: ملت ایران به آمریکا و اسراییل میگویند که با تمام توان ایستادهایم.
شورای نگهبان با صدور بیانیه ای تاکید کرد: امروز آمریکا و حامیان صهیونیستیاش بیش از هر زمان دیگری در انزوا و افول قرار دارند.
شورای نگهبان در بیانیه ای تاکید کرد: زنجیره خباثتهای آمریکا ثابت کرد که این کشور دشمن استقلال، ایمان و کرامت انسان است.
شورای نگهبان بهمناسبت فرارسیدن یومالله 13 آبان، سالروز ملی مبارزه با استکبار جهانی و تسخیر لانه جاسوسی، بیانیهای صادر کرد.
وزیر دفاع در پیامی بهمناسبت سیزده آبان تاکید کرد: مردم حکیم و بصیر ایران به ویژه جوانان و نوجوانان به عنوان سربازان همیشه در صحنه و دانش آموختگان مکتب عاشورا، در سایه ولایت و رهبری هوشمندانه امام خامنهای عزیز «مدظله العالی»، همواره دشمن را ناامید و او را در برابر اقتدار و مقاومت خود مغلوب ساختهاند.
زنگ ملی مبارزه با استکبار در مدارس سراسر کشور طنینانداز شد.
فصلنامه «کیان ایران» با هدف بازتولید گفتمان دفاع مقدس و تداوم مسیر علمی «نگین ایران» در قالبی تازه منتشر شد.
عطریانفر گفت: آقای احمدینژاد پدیدهای ناموجه بود که در میانهی این میدان وارد فرآیند مدیریت توانمند کشور شد و هشت سال ایران را به عقب کشاند؛ آثار و تبعات منفی مدیریت او همچنان نهتنها نزد اصلاحطلبان، بلکه زبانزد یاران دیرین خودش است.
اقتصادنیوز: موشک سجیل از جمله موشکهای ایرانی است که قابلیت هدفگیری اهداف اسرائیل را دارد و حدود 15 سال پیش طراحی و تولید شده است.
موشک سجیل از جمله موشکهای ایرانی است که قابلیت هدفگیری اهداف اسرائیل را دارد و حدود 15 سال پیش طراحی و تولید شده است.
اقتصادنیوز: عزیز نصیرزاده، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به مناسبت سیزده آبان سالروز تسخیر لانه جاسوسی و روز دانش آموز پیامی صادر کرد.
وزیر آموزش و پرورش به مناسبت فرارسیدن یومالله سیزده آبان پیامی صادر کرد.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح همزمان با سیزده آبان سالروز تسخیر لانه جاسوسی و روز دانش آموز، پیامی صادر کرد.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح همزمان با سیزده آبان سالروز تسخیر لانه جاسوسی و روز دانش آموز، پیامی صادر کرد.