دفترچه های کاغذی تامین اجتماعی از اواخر مهر ماه حذف می شوند
عادل دهدشتی, معاون فرهنگی، اجتماعی و امور استان های سازمان تامین اجتماعی با اشاره به اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک گفت: از اواخر مهر ماه و اوایل آبان دفترچه های کاغذی حذف می شوند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبکه اطلاع رسانی مرصادنیوز, عادل دهدشتی در آیین تودیع و معارفعه مدیران کل تامین اجتماعی استان کرمانشاه اظهار داشت: در سال گذشته از حیث منابع و مصارف سازمان تامین اجتماعی 90 هزار و 600 میلیارد تومان هزینه داشتیم که از این میزان 6 هزار و 700 میلیارد تومان مستمری پرداخت و مابقی صرف هزینه های درمان و هزینه های جاری شد. وی با تاکید بر افزایش منابع و وصولی های سازمان افزود: در ماه 14 هزار و 600 میلیارد تومان هزینه ها اعم از تعهدات کوتاه مدت و بلند مدت داریم و باید به همین میزان منابع داشته باشد. معاون فرهنگی، اجتماعی و امور استان های سازمان تامین اجتماعی با تاکید بر توازن منابع و مصارف بیان داشت: طی سال گذشته در هزینه ها هزار میلیارد تومان در ماه کسری داشتیم اما امروز با توجه به شرایط موجود کرونا، تحریم ها و از بین رفتن رونق کسب و کار در 6 ماهه اول امسال نه تنها کسری نداریم اگر سود سهام از مجموعه شستا را حساب کنیم مقداری هم از مصارف جلوتر هستیم. این مسئول عنوان کرد: افزایش هزینه ها در شرایط اقتصادی است که توانستیم مطالبات وزارت بهداشت و بخش خصوصی را در زمینه درمان پرداخت کنیم. دهدشتی با تاکید بر لزوم تکریم جامعه مستمری بگیران تامین اجتماعی عنوان کرد: در زمینه دفترچه های تامین اجتماعی نیز افزایش شان و منزلت در دستور کار قرار داشت و در این راستا نه تنها مطالبات پرداخت نشده نداریم بلکه گاهی از تعهدات جلوتر هم هستیم. این مسئول با اشاره به اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک ادامه داد: از اواخر مهر ماه و اوایل آبان دفترچه های کاغذی حذف می شوند وخدمات در این راستا به صورت الکترونیک ارائه می شود. دهدشتی با اشاره به ارائه خدمات غیرحضوری مراکز تامین اجتماعی گفت: در راستای خدمت رسانی برخی تعهدات تامین اجتماعی را تا 30 برابر افزایش خواهیم داد هر چند هزینه ها افزایش می یابد اما موجب رضایتمندی مردم می شود. معاون فرهنگی، اجتماعی و امور استان های سازمان تامین اجتماعی با اشاره به اجرای طرح متناسب سازی حقوق افزود: با اجرای این طرح 17 هزار میلیارد تومان بر مصارف ما افزوده خواهد شد که باید برای آن منابع داشته باشیم و تا به امروز پرداخت براساس منابع سازمان تامین اجتماعی بوده است. دهدشتی از اجرای طرح مدیران آینده در سازمان تامین اجتماعی خبر داد و تصریح کرد: در این طرح امکان اصلاحاتی نیز وجود دارد. وی گفت: بیش از 75 درصد افرادی که به عنوان روسای شعب، معاونان و مدیران کل به کارگیری شده اند رتبه یک تا 20 آزمون های برگزار شده بودند و سوابق شغلی نیز در این انتصابات مورد توجه بوده است. وی از کاهش مراجعات مردم به شعب و کارگزاری ها خبر داد و گفت: 96 میلیون مراجعه کننده داشتیم که در صدد هستیم تا پایان سال مراجعات را به سقف 75 میلیون نفر برسانیم. دهدشتی بیان داشت: عملکرد استان کرمانشاه نشان می دهد شرایط خوبی از حیث مدیریت منابع و مصارف وجود دارد و امیدواریم پوشش بیمه ای نیز در استان فراگیرتر شود که نیازمند برنامه ریزی دقیق در این زمینه است. این مسئول بیان داشت: فراگیرتر شدن پوشش بیمه ای یکی از کارهای اساسی، پایدار و بلند مدت است که ضریب پشتیبانی در این زمینه در استان کرمانشاه 4.5 درصد است که فاصله چندانی با میانگین کشوری ندارد.
بخش اختصاص داده شده به بیماران کرونایی در بیمارستان شهدا پر شده است
میثم حجتی پور اظهار داشت: بحث نسخه الکترونیک و حذف دفترچه درمانی بحث روز و جاری کشور است. وی با بیان اینکه سازمان تامین اجتماعی یک سازمان پیشرو در این زمینه بوده است، افزود: از مهر ماه سال 97 انجام نسخه های الکترونیک در مراکز طرف قرارداد انجام شده و حدود 500 پزشک همکار نسخه ها را به صورت الکترونیک ارائه داده اند. مدیر درمان تامین اجتماعی استان کرمانشاه بیان داشت: در حال حاضر 66 درصد نسخه ها در استان کرمانشاه به صورت الکترونیک است و رتبه دهم کشوری را در این زمینه داریم و از لحاظ تولید نسخه الکترونیک توسط پزشکان رتبه دوم را دارا هستیم. این مسئول ادامه داد: دفاتر درمانی تامین اجتماعی به زودی حذف خواهد شد و به سمت تولید نسخه الکترونیک خواهیم رفت. وی با اشاره به پرداخت مطالبات طرف قرارداد سازمان تامین اجتماعی تصریح کرد: تا خرداد 98 تمام مطالبات مراکز را پرداخت کردیم و 60 درصد مطالبات ماه های خرداد و تیر ماه نیز پرداخت شده است. حجتی پور عنوان کرد: بیش از 212 میلیارد تومان از سال گذشته تا کنون پرداخت شده است. وی با اشاره به خدمات ارائه شده سازمان تامین اجتماعی در زمان زلزله کرمانشاه خاطر نشان کرد: 14 بیمارستان دولتی و خصوصی به مردم خدمات ارائه می دادند که تامین اجتماعی رتبه سوم را در این زمینه کسب کرد. مدیر درمان تامین اجتماعی استان کرمانشاه افزود: با شیوع بیماری کرونا هم در زمینه بهداشتی خدمات زیادی ارائه شده است و نسبت به بستری بیماران کرونایی اقدام شده است. این مسئول عنوان کرد: از ابتدای شیوع کرونا تا کنون 400 بیمار کرونایی در بیمارستان بستری شدند که متاسفانه از این تعداد 44 نفر فوت کردند. حجتی پور گفت: در حال حاضر بخش اختصاص داده شده به بیماران کرونایی در بیمارستان شهدا پر شده است و 40 نفر در این بخش بستری هستند. وی بر لزوم رعایت پروتکل های بهداشتی توسط مردم تاکید کرد.
انتهای پیام /