شنبه 14 مهر 1403

دفتر تسهیل گری و توسعه محلی در شهرستان آوج راه اندازی می شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
دفتر تسهیل گری و توسعه محلی در شهرستان آوج راه اندازی می شود

قزوین - ایرنا - مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین از صدور مجوز نخستین دفتر تسهیل گری و توسعه محلی در شهرستان آوج خبر داد.

مریم بیدخام روز دوشنبه در بازدید از کاروانسرای آوج، این مجموعه را ظرفیت بسیار خوبی برای جذب گردشگر و اجرای برنامه های فرهنگی و اجتماعی در این شهرستان برشمرد و گفت: اجرای برنامه های فرهنگی و اجتماعی در مناطق کمتر توسعه یافته از سیاستهای اساسی دولت در جهت کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی است وی افزود: کاروانسرای تاریخی شهرستان آوج قابلیت راه اندازی دفتر تسهیلگری، بازارچه عرضه محصولات صنایع دستی منطقه و همچنین اجرای برنامه های فرهنگی دارد که باید مورد توجه قرار گیرد. بیدخام با بیان اینکه ارتقای کیفیت زندگی مردم در محلات کمتر توسعه یافته و بافت‌های فرسوده شهری هدف اصلی دفاتر تسهیلگری است، یادآورشد: برای فرهنگ‌سازی این امر مهم و ارائه مشاوره به مردم و راهنمایی آنان، این دفاتر در محلات کمتر توسعه یافته مستقر خواهند شد که هدف اصلی آنها، مشارکت هرچه بیشتر مردم در اجرای برنامه های فرهنگی و اجتماعی است.

وی با بیان اینکه با پیگیریهای بعمل آمده اعتبار ویژه ای از محل اعتبارات سازمان اجتماعی کشور برای فعالیت دفتر تسهیلگری آوج اختصاص یافته است افزود: این مهم حاکی از توجه جدی دولت به خدمت‌رسانی به اقشار محروم و کم‌برخوردار جامعه است که با مشارکت تشکل‌های مردم نهاد محقق خواهد شد. بیدخام، راه اندازی دفتر تسهیلگری را موجب افزایش سرمایه اجتماعی و تقویت همبستگی اجتماعی در محلات و مناطق کمتر توسعه یافته دانست و اظهار امیدواری کرد که با فعالیت برنامه های فرهنگی و اجتماعی در این مناطق شاهد تغییرات محسوس در سطح خدمت رسانی به مردم در این مناطق باشیم. مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین، بر ضرورت مشارکت سایر دستگاهها به ویژه شهرداری در کنار تشکل‌های مردم نهاد تاکید کرد و گفت: انتظار می رود دستگاه‌های مرتبط با بهره‌گیری از اطلاعاتی که در عرصه‌های کالبدی، اجتماعی و فرهنگی مناطق کمتر توسعه یافته توسط دفاتر تسهیل گری به دست آمده است برنامه های جامعی را برای بهره مند ساختن کلیه شهروندان از خدمات رفاهی، فرهنگی و اجتماعی تدارک ببینند. بیدخام برگزاری دوره های آموزشی مهارتهای زندگی جهت پیشگیری از آسیب های اجتماعی، کارگاه های آموزشی مهارتهای فرزند پروری، توانمند سازی زنان سرپرست خانوار از طریق آموزش مشاغل خانگی، برگزاری کارگاه های آموزشی در راستای تاب آوری اجتماعی، انجام مسابقات ورزشی بومی و محلی با هدف افزایش نشاط اجتماعی، اجرای برنامه های فرهنگی هنری و مذهبی در محلات را از جمله برنامه های قابل اجرا در شهرستان آوج و آبگرم برشمرد. وی تصریح کرد: این دفاتر در امر بهبود شرایط زیست در حوزه های اجتماعی، فرهنگی و خدمات رسانی مناطق کمتر توسعه یافته نقشی بسیار مهمی دارند.

*س_برچسب‌ها_س*