یک‌شنبه 4 آذر 1403

دلتنگی جلیل فرجاد برای بازی در سینما / مباهله چیست؟

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
دلتنگی جلیل فرجاد برای بازی در سینما / مباهله چیست؟

بیست و چهارمین روز از مرداد ماه 99 با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به اظهار تاسف جلیل فرجاد پیرامون عدم پیشنهاد نقش های خوب اشاره کرد.

خبرگزاری میزان - بیست و چهارمین روز از مرداد ماه 99 با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به اظهار تاسف جلیل فرجاد پیرامون عدم پیشنهاد نقش های خوب اشاره کرد.

دلتنگ بازی در سینما هستم / متاسفانه نقش‌های خوب پیشنهاد نمی‌شود

بازیگر فیلم «جان سخت» گفت: من سالها در سینما و تلویزیون بازی کرده ام، بالاخره سابقه ای دارم که برای ان زحمت کشیده ام، برای همین سابقه هم به لطف خدا پیش مردم جایگاهی پیدا کرده ام که همیشه لطف آنها به من بوده است، سابقه ام را از سر راه نیاورده ام که در هر کاری بازی کنم.

جلیل فرجاد بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، پیرامون فعالیت‌های اخیر خود در عرصه بازیگری گفت: فعلا پیشنهاد خوبی ندارم و عجله ای هم ندارم که صرفا برای بودن در صحنه در هر کاری بازی کنم، بیشتر ترجیح می‌دهم صبور باشم و همچنان منتظر نقشی خوب خواهم ماند.

وب درخصوص دلیل کم کاری‌های اخیر خود در عرصه بازیگری افزود: من سالها در سینما و تلویزیون بازی کرده‌ام، بالاخره سابقه‌ای دارم که برای ان زحمت کشیده ام، برای همین سابقه هم به لطف خدا پیش مردم جایگاهی پیدا کرده ام که همیشه لطف آنها شامل حال من بوده است، سابقه ام را از سر راه نیاورده ام که در هر کاری بازی کنم.

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مشاهده آخرین گفت‌وگو جلیل فرجاد پیرامون همکاری با «علی نصیریان» اینجا کلیک کنید

بازیگر فیلم «جان سخت» دلیل غیبت طولانی مدت خود در سینما را اینگونه مطرح کرد: به شدت دلتنگ حضور در عرصه سینما و بازی در آثار سینمایی هستم. سالهاست از سینما دور شده ام و دلتنگ این هستم که بار دیگر تصویر خود را بر پرده سینما ببنیم.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

مباهله نقطه عطفی در تاریخ اسلام است

یک کارشناس علوم قرآنی گفت: مباهله نقطه عطفی در تاریخ اسلام شد تا حقانیت نبوت «پیغمبراکرم (ص)» و «اهل بیت (ع)» برای چندمین بار مطرح شود، در این روز دعا وشکرگزاری بسیار مورد تاکید قرار گرفته است.

محمد محبی در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان پیرامون روز مباهله گفت: یست و چهارم ذی الحجه روز مباهله نامگذاری شد تا رمزی بر حقیقت ولایت «علی (ع)» و فرزندان به حقش است، درحقیقت مباهله باعث شد تا «پیامبراکرم (ص)» عملا «اهل بیت (ع)» را به همه جامعه اسلامی معرفی کند.

وی در همین راستا ادامه داد: مباهله نقطه عطفی در تاریخ اسلام شد تا حقانیت نبوت «پیغمبراکرم (ص)» و «اهل بیت (ع)» برای چندمین بار مطرح شود، در این روز دعا وشکرگزاری بسیار مورد تاکید قرار گرفته است.

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مطالعه مطالب و گفت‌وگوهای مذهبی اینجا کلیک کنید

محبی در مورد واقعه مباهله ابراز کرد: «پیامبراکرم (ص)» طی نامه‌ای اهالی مسیحی نجران را به آئین اسلام دعوت کرد، اما مردم نجران حاضر به پذیرفتن اسلام نبودند، به همین دلیل گروهی از مسیحیان نجران همراه با چند تن از علما و اسقف‌هایشان برای گفت‌وگو به خدمت «پیامبراکرم (ص)» رسیدند، آنها طی صحبت‌های خود «حضرت عیسی (ع)» را پسر خدا معرفی نمودند و دلیل آنها همان تولد عیسی بدون پدر بود، در همان جا خداوند به «پیامبر (ص)» اعلام کرد به نجرانیان بگو که داستان حضرت «عیسی (ع)» پیش خداوند مانند داستان آدم است که ایشان را از خاک آفرید، یعنی درصورتی که عیسی پدر نداشت آدم هم پدر و مادر نداشت و درصورتی که بنا باشد که حضرت «عیسی (ع)» را بخاطر آن خصوصیت پسر خدا بدانند، باید در مورد آدم هم چنین اعتقادی داشته باشید.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

بردباری مهمترین خصیصه منتظر واقعی «امام زمان (عج)» است

یک کارشناس علوم قرآنی گفت: منتظر واقعی یک سری وظایف عام و یک سری وظایف خاص دارد، وظایف عام آن این است که «امام زمان (عج)» را بشناسد و نسبت به ایشان معرفت پیدا کند و خودش را نیازمند به امام حس کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی حائری‌زاده کارشناس علوم قرآنی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان در مورد وظایف یک فرد منتظر برای فرج «صاحب الزمان (عج)» گفت: منتظر واقعی یک سری وظایف عام و یک سری وظایف خاص دارد، وظایف عام آن این است که «امام زمان (عج)» را بشناسد و نسبت به ایشان معرفت پیدا کند و از وظایف خاص این است که بر سختی‌های دوران غیبت صبر پیشه کند. حائری زاده در مورد جمعه‌های انتظار تصریح کرد: در روایات داریم که هرکدام از ایام هفته متعلق به یکی از معصومین است، به طور مثال روز شنبه به «پیامبر اکرم (ص)» تعلق دارد و روز یکشنبه به «حضرت علی (ع)» و «حضرت زهرا (س)» و روز جمعه نیز متعلق به «حضرت ولی عصر (عج)» است.

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مطالعه مطالب و گفت‌وگوهای مذهبی اینجا کلیک کنید

وی در ادامه در خصوص علت تعلق روز جمعه به «امام زمان (عج)» تصریح کرد: از باب اینکه در روایات آمده است که ظهور «حضرت مهدی (عج)» در روز جمعه است و اولیای خدا هر جمعه این آمادگی را در وجود خودشان دارند و عهد و میثاق خود را با امام عصر (عج) تجدید می‌کنند، پس در روز جمعه به‌صورت بارزتر باید توسلات و توجهات ما به «امام زمان (عج)» بیشتر باشد و می‌طلبد که ما یکسری وظایف را نسبت به حضرت انجام دهیم.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

نگاهی به حاتم بخشی «امیرالمومنین (ع)» در بیست و چهارم ماه ذی الحجه  یک کارشناس علوم قرآنی گفت: آیه حاتم بخشی که در شان «امیرالمومنین (ع)» بیان شده است به صراحت بیان می‌کند که انفاق «امیرالمومنین (ع)» آن هم در نماز ظهر گویای اهمیت ولایت ایشان و جایگاه این امام بزرگوار در بین جامعه است موضوعی که پس از رحلت «پیامبراکرم (ص)» به آن توجهی نشد.

احمد محمدی در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان پیرامون کرامت و حاتم بخشی «امیرالمومنین (ع)» گفت: یکی از ویژگی‌های بارز «ائمه معصومین (ع)» کرامت آنان است این ویژگی خاص در «امیرالمومنین (ع)» به خوبی دیده شده و حتی آیه‌ای در باب کرامت ایشان نسبت به دست گیری از فقرا نازل شده که به آیه حاتم بخشی «امیرالمومنین (ع)» معروف است.

وی پیرامون حاتم بخشی «امیرالمومنین (ع)» اشاره و ابراز کرد: روزی «امیرالمومنین (ع)» در مسجد در حال به جا آوردن نماز ظهر بودند که نیازمندی به مسجد وارد شد و از مردم کمک خواست در این زمان هیچ کس حاضر به کمک به این فقیر نشد فقیر خطاب به حضار در مسجد گفت خداوندا شاهد باش که من از بندگان تو در خانه تو کمک خواستم و هیچکس حاضر به کمک کردن به من نشد. «امیرالمومنین (ع)» در هنگام سجده صدای او را شنید و به انگشت کوچک دست راست خود که انگشتری وجود داشت اشاره کرده و فقیر انگشتر را از دست «امیرالمومنین (ع)» بیرون آورد و از مسجد خارج شد.

  • بیشتر بخوانید:
  • برای مطالعه مطالب و گفت‌وگوهای مذهبی اینجا کلیک کنید

محمدی به تاکید خداوند متعال پیرامون کمک به نیازمندان از سوی «امیرالمومنین (ع)» اشاره و بیان کرد: در آیه 55 سوره مائده خداوند به حاتم بخشی «امیرالمومنین (ع)» اشاره و فرموده است: «انما ولیکم الله ورسوله والذین آمنوا الذین یقیمون الصلا ویؤتون الزکا وهم راکعون، سرپرست و ولی شما، تنها خداست و پیامبر او و آن‌ها که ایمان آورده‌اند همان‌ها که نماز را برپا می‌دارند و در حال رکوع زکات می‌دهند»، در این سوره بر ولایت و جانشینی «امیرالمومنین (ع)» تاکید شده و انفاق در راه رضای خدا را به بندگان یادآور می‌شود.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

دلتنگی جلیل فرجاد برای بازی در سینما / مباهله چیست؟ 2
دلتنگی جلیل فرجاد برای بازی در سینما / مباهله چیست؟ 3
دلتنگی جلیل فرجاد برای بازی در سینما / مباهله چیست؟ 4
دلتنگی جلیل فرجاد برای بازی در سینما / مباهله چیست؟ 5