سه‌شنبه 2 تیر 1405

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

علم الهدی تصریح کرد: تهدیدات دشمن نشانه استیصال اوست، دشمن مانند سگ هار وقتی حمله نمی‌کند و فقط غرش می‌کند، دلیلش این است که قدرت حمله ندارد. آمریکا نیز امروز در همین وضعیت است؛ بسیار تهدید می‌کند اما توان ضربه مؤثر ندارد، هرچند درصدد اقدام سو هست.

دنیای اقتصاد: آندری یرماک، مذاکره‌کننده ارشد اوکراین گفت: تا زمانیکه زلنسکی رئیس جمهور اوکراین باشد کسی نباید روی واگذاری زمین به روسیه حساب کند.

یارانه نقدی دهک‌های چهارم تا نهم که 300 هزار تومان تعیین شده، در روز 30 آذر به حساب سرپرستان خانوار واریز خواهد شد.

دنیای اقتصاد: وزارت خارجه چین با اعمال تحریم های یک جانبه آمریکا علیه ونزوئلا به بهانه‌های واهی قویا مخالفت کرد.

تا 21 آذر ماه پیش‌بینی بارش باران برای استان تهران و مناطق مرکزی وجود دارد.

دنیای‌اقتصاد: اداره هواشناسی تهران با صدور اطلاعیه «هشدار آلودگی هوا در تهران»، شرایط روزهای جمعه تا دوشنبه هفته آینده را به صورت «افزایش غلظت ذرات PM2.5 و کاهش کیفیت هوا» پیش‌بینی کرده است.

امام جمعه تهران از رئیس‌جمهور خواست مسئله آلودگی هوا را شخصاً در اولویت قرار دهد گفت: خودروسازان باید با برنامه‌ریزی اصولی به سمت تولید خودروهای هیبریدی و سپس برقی حرکت کنند تا مصرف سوخت فسیلی به حداقل برسد.

در ادامه لرزش‌های زمین در شهرستان بهاباد، صبح جمعه برای هشتمین‌بار زلزله این منطقه را تحت‌تأثیر قرار داد.

در جریان یک مسابقه فوتبال در بولیوی اعضای تیم میزبان شکست را نپذیرفتند و به بازیکنان رقیب حمله کردند تا این دعوای بزرگ ایجاد شود.

مسعود پزشکیان با انتشار توئیتی به توییت حساب کاربری رسانه Khamenei.ir واکنش نشان داد.

سخنگوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: اگر فروشنده مدارک و مستندات مربوط به ملک را به خریدار تحویل دهد و خریدار از انجام معامله منصرف شود، باید دعوای استرداد اسناد و مدارک مطرح شود که مشکلاتی را ایجاد می‌کند.

مأموران خودرو لکسوس 250میلیاردی قاچاق را متوقف کرده و در بررسی از اسناد مشخص گردید که فاقد مدارک قانونی و قاچاق می‌باشد که در همین راستا راهی پارکینگ شد.

حسام الدین آشنا در توئیتی نوشت: قرن‌هاست که جنگی را آغاز نکرده‌ایم اما فقط 5 دهه است که در جنگی شکست نخورده‌ایم.

رئیس کمیسیون تخصصی طلا، جواهر و نقره اتاق اصناف گفت: توصیه ما این است که افراد تنها با سرمایه مازاد خود به خرید طلا بپردازند تا از ضررهای احتمالی جلوگیری کنند.

دنیای اقتصاد: اقتصاد بریتانیا در وضعیتی قرار گرفته که بسیاری از تحلیلگران آن را آغاز یک «افول نگران‌کننده» توصیف می‌کنند؛ اقتصادی با رشد ناچیز بهره‌وری، هزینه بالای استقراض و نبود انسجام در سیاست‌گذاری.

سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت که همکاری با ایران بر پایه «توافقنامه مشارکت راهبردی جامع» میان تهران و مسکو انجام می‌گیرد.