دوشنبه 5 آذر 1403

دومین یادواره «نشان سلیمانی» به ایستگاه پایانی رسید

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
دومین یادواره «نشان سلیمانی» به ایستگاه پایانی رسید

مراسم اختتامیه دومین یادواره «نشان سلیمانی» با تجلیل از برگزیدگان بخش‌های مختلف در موزه دفاع مقدس برگزار شد.

مراسم اختتامیه دومین یادواره «نشان سلیمانی» با حضور محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی، علی بخشی‌زاده معاون صدای سازمان صدا و سیما و علی‌اصغر جعفری رئیس موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و جمعی از خانواده‌های معظم شهدا در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.

ارسال هزار و 731 اثر به دبیرخانه یادواره

حمید رضا افتخاری دبیر دومین یادواره شهید سلیمانی روز گذشته با حضور در بخش خبری شبکه خبر در خصوص جزئیات آثار ارسال شده به جشنواره گفت: ما در 2 بخش حرفه‌ای و مردمی در این یادواره هزار و 731 اثر دریافت کردیم. آثاری در «نشان سلیمانی» به داوری راه پیدا کردند که «صداپایه» باشند و آثاری فارغ از این فضا و محتوا و قاعده، در اختیار بخش سیما قرار خواهد گرفت. همان‌طوری که این اتفاق افتاده و برگزیدگان این جشنواره رادیویی برای پخش در اختیار رادیو و تلویزیون قرار گرفته است.

هدف از برگزاری یادواره روایت بی‌واسطه مردم از شهید سلیمانی بود

افتخاری افزود: هدف ما از برگزاری این یادواره تلاش برای روایت صادقانه و بی واسطه مردم از شهید سلیمانی بود. این یادواره در بخش مردمی در سه محور روایتگری نوجوان، دکلمه و شعر و خاطره گویی برگزار شد؛ که با استقبال خوبی از طرف مردم به خصوص در بخش روایت گری نوجوان روبرو شد.

افتخاری افزود: قریب به 1731 اثر به دست ما رسید؛ بیش از 90 اثر آن حرفه‌ای بود و بیش از 1600 کار توسط مردم به دست ما رسید، مخصوصاً روایتگری نوجوان که خیلی امیدوارکننده بود. بنابر این استقبال گسترده و شناخت خوبی که در روایتگری نوجوانان نسبت به شخصیت حاج قاسم، مشاهده کردیم می‌توانیم با خیال راحت بگوییم «حاج قاسم» زنده است و راه‌شان ادامه دارد.

برگزیدگان دومین یادواره «نشان سلیمانی»

در مراسم اختتامیه یادواره «نشان سلیمانی» در موزه دفاع مقدس، اهدای جوایز برگزیدگان دومین یادواره سردار مقاومت با بخش مردمی آغاز شد.

در بخش خاطره‌نویسی از میان 156 اثر:

- سینا بلندگرای برای اثر «دلنوشته»

- زهرا مظفری‌فرد برای اثر «نور» صاحب نشان سلیمانی این بخش شدند.

در بخش دکلمه و شعر، از میان 204 اثر، کوثر سیروس برای اثر اخلاص سردار دل‌ها مورد تقدیر قرار گرفت.

بخش روایتگری دانش‌آموزی؛ از میان 1379 اثر داوری شده در بخش روایتگری نوجوان در این بخش به 4 اثر برگزیده، نشان سلیمانی اهداء شد.

- فادیا دیهول برای اثر یادی برای یادواره

- صفورا پورخسروانی برای اثر «دلنوشته برای حاج قاسم»

- آترین صادقی برای اثر دلنوشته‌ای برای سردار

- بشری رضایی برای اثر دلنوشته‌ای برای حاج قاسم، جوایز این بخش را به خودشان اختصاص دادند.

اما اهدای جوایز در بخش حرفه‌ای با اجرای سرود ادامه پیدا کرد.

در بخش مستند:

- نشان سلیمانی به مجتبی حسنی تهیه‌کننده مستند «از چیزی نمی‌ترسیدم» - از رادیو جوان اختصاص پیدا کرد.

در بخش صدای مردم:

- به طور مشترک تهیه‌کننده اثر سردار... سردار... ایران (مجید یوسفی راوندی) از مرکز قزوین و بیسیم به سردار دل‌ها (مجید اکبری) از رادیو صبا برگزیده شدند.

در بخش برنامه ترکیبی:

تهیه‌کننده برنامه «قاسم سلیمانی به روایت قاسم سلیمانی» (ایلیا فیضی) از رادیو فرهنگ، نشان سلیمانی را دریافت کرد.

در بخش روایتگری:

به طور مشترک، تهیه‌کننده برنامه «همو که نشناختمش» مریم مستوفی‌پور از شبکه کرمان و تهیه کننده برنامه «دست برادری» عباس رسول‌آبادی از شبکه سبز جایزه را به خودشان اختصاص دادند.

برنامه‌های با محتوای تولید کاربران آخرین بخشی بود که جوایز آن اهداء شد. در این بخش تهیه‌کننده برنامه «پروژه حذف» انسیه شمس‌اللهی از رادیو صبا به عنوان برگزیده، نشان سلیمانی را به خودش اختصاص داد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون