دو هنرمند استان سمنان در دوسالانه ملی سرامیک شرکت میکنند
سمنان - ایرنا - سرپرست معاونت صنایعدستی اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان سمنان گفت: دو هنرمند برتر صنایعدستی این استان در دوسالانه ملی سرامیک ایران در فرهنگسرای نیاوران تهران شرکت می کنند.
به گزارش ایرنا، علی اکبر زارعی روز پنجشنبه به رسانه ها افزود: فتح الله زیارتی و علی علیشاه از هنرمندان برتر صنایعدستی استان در این دوسالانه شرکت دارند.
وی گفت: تمرکز بر بیان شخصی هنرمند با توجه به دلالتهای مکانی، زمانی و اجتماعی زمان خود از رویکردهای دوسالانه یازدهم سرامیک ایران است.
زارعی افزود: استاد فتحالله زیارتی از مدرسان مطرح سفال و سرامیک سمنان، از سال 1367 پیوسته در حال فعالیت در زمینه سرامیک بوده است.
وی با اشاره به اینکه شماری از آثار این هنرمند، موفق به دریافت گواهی ثبت آثار ادبی و هنری شده است، گفت: زیارتی از سال 1388 تا 1397 عضو هیأت موسس و رئیس انجمن سفالگران استان سمنان بود و از سال 1389 تاکنون در دانشکده هنر دانشگاه سمنان، مدرس کارگاه تخصصی سرامیک و حجمسازی است.
سرپرست معاونت صنایعدستی اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان سمنان گفت: این هنرمند در سال 1389 برای نخستین بار در ایران، لعاب اونتورین (دلربا) را ساخت و به کاربرد و در سال 1395 به لعاب ماکروکریستال دست پیدا کرد.
وی بیان کرد: علیشاه نیز از هنرمندان برجسته در رشته سفال لعابدار است که در شاهرود فعالیت دارد، این هنرمند تا کنون موفق به کسب نشان مرغوبیت تولیدات صنایعدستی شده و در بیش از 100 نمایشگاه داخلی و منطقهای شرکت داشته است.
استان سمنان حدود پنج هزار هنرمند صنایع دستی در 52 رشته صنایع دستی دارد
*س_برچسبها_س*