چهارشنبه 24 بهمن 1403

دیدار سرپرست جهاد دانشگاهی گلستان با نماینده مردم گرگان

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
دیدار سرپرست جهاد دانشگاهی گلستان با نماینده مردم گرگان

سرپرست جهاد دانشگاهی استان گلستان با نماینده مردم گرگان و آق‌قلا در مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت‌وگو کرد.

سیدعزیز موسوی در این دیدار بیان کرد: در طول چهل سال دوران گذشته از پیروزی انقلاب اسلامی، جهاد دانشگاهی خدمات شایسته‌ای در سطح ملی و بین‌المللی داشته است. خدمات پژوهشگاه رویان و پژوهشکده‌های ابن‌سینا و گیاهان دارویی و... از جمله آن‌ها بوده است.

سرپرست جهاد دانشگاهی گلستان اظهار کرد: ایجاد دهکده گیاهان دارویی مصوبه شورای اقتصاد مقاومتی استان گلستان در سال 1396 است. این دهکده که در نزدیکی گالیکش قرار دارد، طی توافق‌نامه‌ای سه‌جانبه بین جهاددانشگاهی، جهاد کشاورزی و سازمان مدیریت در حال احداث است. جهاد دانشگاهی متعهد شده دانش فنی در حوزه گیاهان دارویی را وارد استان گلستان کند.

وی تصریح کرد: جهاد دانشگاهی استان گلستان طرح‌های دیگری را هم با محوریت اشتغال در دستور کار دارد. در حوزه فرهنگی توسعه فرهنگ اشتغال و فرهنگ کارآفرینی را پیگیر هستیم.

غلامرضا منتظری، نماینده مردم گرگان و آق‌قلا در مجلس شورای اسلامی نیز در این دیدار گفت: جهاد دانشگاهی ظرفیت‌های بسیار خوبی دارد و لازم است خدمات جهاد دانشگاهی در گلستان معرفی شود.

وی بیان کرد: در آینده دیداری بین اعضای مجمع نمایندگان استان با جهاد دانشگاهی گلستان خواهیم داشت و از پروژه دهکده گیاهان دارویی نیز بازدیدی به عمل خواهد آمد.

نماینده مردم گرگان و آق‌قلا در مجلس گفت: می‌توان از ظرفیت خیرین در بخش پژوهش استفاده کرد و مشارکت فعالانه آن‌ها را در این بخش داشت.

انتهای پیام