رادمنش: انتخابات یک نیروی محرکه در جنبش دانشجویی ایجاد کرد
اکنون که انتخابات تاحدودی تمام شد کار جنبش دانشجویی به اتمام نرسیده است و حتی میتوانیم بگوئیم تازه شروع شده است چرا که بعد از حدود 4 سال از رخوت سیاسی دانشگاهها اکنون دانشگاه ما به پویایی رسیده است.
علی رادمنش، دبیر سیاسی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاههای سراسر کشور در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مصاحبهای داشت درخصوص انتخابات اخیر مجلس شورای اسلامی که مشروح آن در ادامه آمده است.
رادمنش در ابتدا با بیان نقش جنبش دانشجویی گفت: من باب مسئله انتخابات در حدود یک ماه گذشته جنبش دانشجویی دارای یک نیروی محرکهای شده بود که قبل از آن آنچنان حس نمیشد. بعد از کرونا تا به الان چند نقطه کلیدی در دانشگاههای ما بود که پتانسیل این رو داشتند تا سبب افزایش ظهور و بروز تشکلهای دانشجویی را در جامعه باشیم.
وی افزود: اولین نقطه اغتشاشات سال گذشته بود که البته با تمام زحماتی که داشنجویان کشیدند باتوحه به مشکلات عدیدهای که وجود داشت شاهد تاثیر به سزایی از جنبش دانشجویی نبودیم. البته که زحمات خالصانه ازچشم حضرت حجت پوشیده نیست.
رادمنش گفت: مرحله دوم عملیات طوفان الاقصی و بعد از آن بیمارستان المعمدانی و ماجراهای فلسطین که اینجا دانشجویان موذنین جامعه بودند و نقش آفرینی درستی پیرامون این موضوع و آگاهی بخشی به جامعه وهمچنین انجام کنشهای صحیح در دانشگاه و جامعه بود.
دبیر سیاسی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل افزود: مرحلهی دیگری که توانست نقظهای جهت انسجام و پویایی تشکلهای دانشجویی شود روز دانشجوی امسال بود که داشنگاههای ما محلی پویا و پر نشاط شده بود. وی با بیان اینکه نقطه عطف تشکلهای دانشجویی و ثمره این چند مرحله که همچون شُکی به جریان دانشجویی بود در همین بازه انتخابات مجلسین بود، توضیح داد: در این بازه ما در دانشگاهها همبستگی و همدلی انواع تشکلهای دانشجویی را در جهت اجرای فرمان رهبری یعنی افزایش مشارکت را دیدیم و باز هم شاهد پرشدن سالنهای دانشگاه بودیم و محیط دانشگاه دارای شور و حال سیاسی خوبی شده بود.
رادمنش گفت: ما نتیجه این فعالیت ها را هم دیدیم و تاثیر آن بر نتیجه انتخابات و همچنین صفهای طولانی صندوقهای رای در دانشگاههای سراسر کشور را هم مشاهده کردیم و این نتیجه زحمات تشکلهای دانشجویی است.
رادمنش بیان کرد: مسئلهای که وجود دارد این است این شور سیاسی باید حفظ شود و روز به روز افزایش پیدا کند؛ به همراه افزایش بینش و بصیرت سیاسی. اکنون که انتخابات تاحدودی تمام شد کار جنبش دانشجویی به اتمام نرسیده است و حتی میتوانیم بگوئیم تازه شروع شده است چرا که بعد از حدود 4 سال از رخوت سیاسی دانشگاهها اکنون دانشگاه ما به پویایی رسیده است و باید افزایش پیدا کند برای حفظ و افزایش این فضا نیاز به راهبردی دقیق از سوی جنبش دانشجویی کشور است. به تبع آن هرچه تاثیرگذاری کار در جامعه بیشتر باشد نیاز به افزایش مبنای دانشجویان وجود دارد تا مثل مواردی که در گذشته وجود داشته است جریان دانشجویی دچار تحریف نشود.
دبیر سیاسی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل در پایان خاطرنشان کرد: ولی در کل میتوان به تشکلهای دانشجویی امید داشته باشیم تا در طی حدود 4.5 سال آینده تبدیل به جریان اصیل دانشجویی در کشور شود اگر به یک سری از مسائل همچون تربیت نیرو و رشد مبنا توجه لازم را داشته باشند.