راهنمایان گردشگری در زنجان ساماندهی میشوند

زنجان - ایرنا - مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی زنجان گفت: راهنمایان گردشگری در این استان ساماندهی می شوند.
امیر ارجمند روز پنجشنبه با بیان این مطلب به خبرنگاران تعداد راهنمایان گردشگری استان زنجان را 192 نفر ذکرکرد و افزود: تداوم آموزش های مستمر گردشگری به منظور ارتقاء فرهنگ مسافرپذیری و اطلاع رسانی در دستور کار قرار دارد که بررسی و ساماندهی این امر ضروری به نظر میرسد.
وی اظهار داشت: فعالیت یک راهنمای غیرحرفهای در راهنمایی گردشگران، می تواند چهره صنعت گردشگری این استان را خدشه دار کند و آسیب های فراوانی به این حوزه وارد کند.
ارجمند یادآورشد: حضور راهنمایان خارجی و فعالیت آنها در حوزه تورگردانی نیازمند اخذ مجوز از اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و انجمن راهنمایان تور است.
وی تصریح کرد: هر نوع توری که در این استان برگزار می شود باید راهنمای متناسب با تور مورد نظر، راهنمایی تور را به عهده بگیرد.
*س_برچسبها_س*