راهنمای خرید کفپوش خانه
انتخاب کفپوش خانه برای بسیاری کار دشواری به حساب می آید، انواع متنوع کفپوش های عرضه شده در بازار، تنوع بزرگ فروشنده ها و نیز دنیای وسیع طرح ها انتخاب را برای همه دشوار کرده است. گاه مایلیم تغییری در کفپوش های خانه بدهیم و ده ها سوال اصلی و فرعی پیش روی ماست. صفحاتی در شبکه های اجتماعی را باز میکنیم و هی از صفحه ای به صفحه ای دیگر میرویم، بعد به شبکه ی اجتماعی دیگر رفته و باز تصویر میبینیم و تصور میکنیم که کدام کفپوش برای خانه ی ما مناسبتر است و در نهایت هم گوشی همراه را کنار گذاشته و خسته از بی تصمیمی، کفپوش پیشین را تحمل میکنیم.
برخی از وبسایتهای معتبر فروش کفپوش خانه میتوانند قیمت کفپوش را به نحوی با شما درمیان بگذارند، که خیالتان درباره ی واقعی بودن قیمت راحت است و همچنین در این باره که محصول را بی واسطه تهیه میکنید، مطمئن هستید.
هشت نکته مهم در زمان خرید کفپوش برای خانه
تنوع، تکثر و بی تصمیمی جدیترین چالش ما در انتخاب و تغییر کفپوشها است. از این رو موقع خرید کفپوش، مانند انواع دیگر خرید به راهنما نیاز داریم، بایست نکاتی اساسی را دربارهی بهترین انتخاب بدانیم، باید بدانیم که انتخاب کفپوش چقدر زمان ما را میگیرد؟ چه تمهیداتی را به عنوان مقدمه باید فراهم کنیم، به سراغ کدام فروشگاه ها رفته و به چه شکل طرح مورد علاقه مان را انتخاب کنیم. در این مقاله دقیقا به همین سوالات میپردازیم و سعی داریم روند انتخاب و خرید کفپوش را برای شما تسهیل نماییم.
قدم اول: میزان دقیق هزینه کرد را برآورد کنید!
بسیاری مواقع خرید کفپوش خانه به این علت به تعویق میافتد که نمیدانیم چقدر مایلیم هزینه کنیم. برای میزان هزینه کرد یک بازهی بسیار وسیع تعریف میکنیم و حین انتخاب گزینه ها مدام تردید داریم. وقتی میزان هزینه کرد معین است میدانیم که نوع خاصی از پارکت را نمیتوانیم بخریم یا بهترین نوع آن را امکان تهیه داریم.
یادتان باشد، در تعیین میزان هزینه دارایی اهمیت ندارد، اولویت با ترجیحات است. ترجیح شما چه مبلغی است؟ این مبلغ را گوشه ای بنویسید و حتی اگر وقت خرید کفپوش، گزینه ی جذابتر با عددی بالاتر میبینید، ترجیح این است که به عدد اولیه ی معین شده وفادار بمانید. یادتان باشد که فروشنده ها بدشان نمی آید موقع فروش، ذائقه ی شما و هدف مالیتان را تغییر دهند، این موضوع باعث سردرگمی شما شده و باعث میشود، بیش از آنچه در برنامه ریزی معین کرده اید، هزینه کنید.
قدم دوم: فروشگاه های شیشه ای را انتخاب کنید
در بازار کفپوش ها به سراغ فروشگاه هایی بروید که در مساله ی قیمت شفاف هستند، ما به آنها فروشگاه های شیشه ای میگوییم، خرید از این نوع فروشگاه ها خالی از پیچیدگی است، قیمت ها معین است و همان ابتدا اعلام میشود، در فرایند خرید مدام اعداد تغییر نمیکنند.
قدم سوم: یک فروشگاه جهت خرید کفپوش منزل را انتخاب کنید
یکی دیگر از مسائلی که خرید کفپوش خانه را برای بسیاری دشوار میکند، طیف وسیع فروشنده ها و پیشنهادها است. یادتان باشد در بازار کفپوش ها واسطه فراوان است، بهترین گزینه ی شما خرید از وبسایت های معتبر یا فروشگاه های شناخته شده است، اینکه تصویری را در یک دنیای اینستاگرامی میبینید و فکر میکنید چقدر کفپوش دلربا است به این معنی نیست که فروشنده هم به همان اندازه حرف های و دلربا باشد، بسیاری از صفحات شبکه های اجتماعی را واسطه ها میسازند و وقتی از آنها میخواهید که محصولات را از نزدیک رویت کنید، پاسخشان این است که انبارشان در دورترین نقطه ی کره ی زمین است.
موقع انتخاب فروشگاه کافی است به تنوع محصولات و میزان فعالیت فروشگاه توجه کنید. گوشی را بردارید و با یکی از کارشناسان فروشگاه گفتگو کنید. سعی کنید نیازتان را دقیق اعلام کنید و ابعاد تقریبی مدنظر را اعلام هم در میان بگذارید، این موضوع کمک میکند که کارشناس فروشگاه نیز شما را بهتر به سوی انتخاب درست هدایت کند.
قدم چهارم: نوع کفپوش مناسب خانه را انتخاب کنید
خوشبختانه این روزها، این امکان را دارید که در طیف وسیعی از گزینه ها، به دنبال مطلوب ترین کفپوش خانه بگردید، شما بسته به ذائقه و هزینه ی مدنظرتان میتوانید در طیف وسیعی از کفپوش چوبی، پارکت لمینت، کاشی و موزاییک، انواع سرامیکی کفپوش تا کفپوش بتنی، موکت و حتی شکل سه بعدی کفپوش، انتخاب کنید.
دو مولفه ی ذائقه و هزینه است که نوع کفپوش را معین میکند، ترجیحا به سراغ فروشگاه هایی بروید که در تمامی این زمینه ها یا در اکثر آنها گزینه هایی برای معرفی به شما داشته باشند. این امر کمک میکند تا بین انواع گزینه ها بهترین را انتخاب کنید. به طور مثال موقع تهیه ی لمینت ممکن است طرح متفاوت و مدرنی از موکت برای شما چشمگیر به نظر برسد و با هزینه ی شما هم سازگاری داشته باشد و شما نهایتا خرید موکت را انتخاب کنید.
قدم پنجم: بین یکپارچگی یا تنوع یکی را انتخاب کنید
بسیاری این روزها در بخشهای مختلف خانه اشکال مختلفی از کفپوش خانه را ترجیح میدهند، با حفظ هارمونی و نظم این کار ممکن است. شاید بخواهید اتاق نشیمن و اتاق ها لمینت باشند، اما مایل نیستید آشپزخانه تان را لمینت کنید، برای آن چه فکری دارید؟
برخی معتقدند که بهتر است در بخشهای پر رفت و آمد خانه، مثل محل برگزاری مهمانی های خانوادگی یا محیط نگهداری حیوان خانگی، از کفپوش های منعطف استفاده شده و بخشهای دیگر را میتوان از کفپوش های سخت و مستحکم استفاده نمود. باید انتخاب کنید، یا دست کم از مشاوری که شما را در این زمینه راهنمایی میکند کمک بخواهید تا معین کند که بهتر است خانه یکدست باشد یا متغیر.
قدم ششم: به سبک کفپوش آشپزخانه دقت کنید
آشپزخانه منهای اینکه قلب خانه است و محلی پر تردد، تنها بخش خانه نیز هست که بیش از همه به توجه و رسیدگی نیاز دارد. برخی از کفپوش ها مناسب آشپزخانه نیستند، حتی اگر به وسواس و یا با یک کمالگرایی مطلق هم تمیز باشید، باز هم ریختن آب و بخشهایی از غذای در حال طبخ بر روی کفپوش طبیعی است و احتمالا میدانید که انواعی از کفپوش خانه اساسا گزینه های مناسبی برای همزیستی با آب نیستند. از این رو انتخاب نوع کفپوش آشپزخانه از اهمیت بسیار ویژه ای برخوردار است.
قدم هفتم: به اندازه ها دقت کنید
بسیاری باور دارند که اندازه زدن کار ساده ای است، متری برمیداریم و بررسی میکنیم که طول یک ناحیه چقدر و عرض آن چقدر است و بعد به همین اندازه کفپوش میخرند. نمیخواهیم بگوییم اندازه زدن کار یک متخصص است اما پیشنهاد میکنیم که اندازه را شرکت فروشنده یا نصاب شما بررسی نماید. نکات مهمی حین اندازه گیری وجود دارد که بی دقتی میتواند باعث شود، بیش از اندازه یا کمتر از اندازه ی مورد نیاز کفپوش خریداری کنید.
قدم هشتم: اگر امکانش را دارید کیفیت را قربانی قیمت نکنید
بسیاری از تصمیمات اشتباه مرتبط با کفپوش خانه در مساله ی قیمت ها رخ میدهد، گاه انتخاب یک کفپوش ارزان به معنای انتخاب بهینه نیست. فراوان پیش می آید که شما با قیمت پایین کفپوش کهنه و دورافتاده در یک انبار را تهیه میکنید، ابدا هم از ظاهر آن همچو دریافتی ندارید و اساسا نمیدانید که ممکن است در محیطی نسبتا مرطوب برای مدت طولانی نگه داشته شده باشد، شما قیمت را میبینید و فکر میکنید این گزینه از گزینهی مشابه در بازار ارزانتر است.
حین نصب اما نصاب به شما میگوید که مثلا لمینت ها به خوبی در هم چفت نمیشوند و شما هم همه ی بسته ها را باز کرده اید و امکان بازگشت کالا را هم در نظر نگرفته اید، مجبورید با لمینتهای چفت نشده بسازید و کمی بعد هم به فکر تعویض دوباره ی آنها بیفتید. خرید از فروشگاه های معتبری که مدام در حال فعالیت هستند، شما را از درگیری با چنین چالشهایی نیز رها خواهد کرد.
سعی شد در این مقاله با راهنمایی شما در زمینه ی خرید کفپوش خانه، هشت نکته ی اصلی و اساسی این نوع خرید با شما درمیان گذاشته شود، امیدواریم آنچه که گفته شد به زیبایی هرچه بیشتر خانه ی شما و نیز لذت مدام و مداومتان از زیستن در کنار عزیزان اندکی کمک کرده باشد. این مطلب توسط شرکت معتبر گامان تزئین جاوید گردآوری شده است که با سابقه 28 ساله خود در زمینه کفپوش دست بسیاری از واسطه فروشانی که فقط به فکر سودآوری خود هستند را قطع کرده است و با مشاوره کاملا حرفه ای و صادقانه شما را در امر خرید کفپوش منزل کاملا راهنمایی می کنند.
آدرس شوروم: تهران - خیابان سید خندان - خیابان سهروردی شمالی - پایینتر ازخیابان ابن یمین - مجتمع تجاری ابن یمین - روبروی برج بهشت - طبقه اول - واحد 4- شرکت گامان تزیین جاوید تلفن های تماس: 02188176255 و 02188176259
تماشاخانه