راه اندازی قرارگاه مبارزه با خودروهای قاچاق بَر
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار حسین رحیمی در تشریح اقدامات شاخص پلیس امنیت اقتصادی در حوزههای مختلف با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه اطلاعات اقتصادی این پلیس، عنوان داشت: راه اندازی ستاد خبری پلیس امنیت اقتصادی به منظور دسترسی آسان مردم برای اطلاع رسانی به پلیس با شماره 096300 با پیگیریهای صورت گرفته برای دسترسی آسان شهروندان برای در میان گذاشتن اخبار و اطلاعات...
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار حسین رحیمی در تشریح اقدامات شاخص پلیس امنیت اقتصادی در حوزههای مختلف با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه اطلاعات اقتصادی این پلیس، عنوان داشت: راه اندازی ستاد خبری پلیس امنیت اقتصادی به منظور دسترسی آسان مردم برای اطلاع رسانی به پلیس با شماره 096300 با پیگیریهای صورت گرفته برای دسترسی آسان شهروندان برای در میان گذاشتن اخبار و اطلاعات راه اندازی شد.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به راه اندازی سامانه GIS جغرافیای جرایم اقتصادی، از شناسایی 1078 شرکت خارجی فعال در کشور و تهیه شناسنامه اطلاعات اقتصادی کشور به تفکیک استانها خبر داد.
سردار رحیمی با تاکید بر لزوم حمایت و صیانت از فعالان اقتصادی و سرمایه گذاری، عنوان داشت: در همین رابطه در سال جاری، بزرگترین همایش سراسری جهادگران و کارآفرینان اقتصادی با حضور رئیس قوه قضائیه و جمعی از وزرا و معاونان و با شرکت 650 نفر از فعالان بزرگ اقتصادی کشور برگزار شد.
وی در ادامه از تشکیل کارگروه و میزهای تخصصی 28 گانه در حمایت از فعالان و سرمایه گذاران با بهرهگیری از فعالان این عرصه از جمله اتاق بازرگانی، اتاق اصناف و تعاون کشور خبر داد.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا در تشریح اقدامات برجسته این پلیس در کشف جرایم و مفاسد اقتصادی، خاطرنشان کرد: مداخله مؤثر در مدیریت بازار در حوزههای مواد پروتئینی و کالاهای اساسی از جمله گوشت ومرغ، شکر، شیر خشک، لاستیک و آرد با هدف کنترل قیمت بازار و شناسایی و کشف جریان سازمان یافته فساد کلان مالی منجر به بروز ضرر و زیان برای دولت خبر داد.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا در تشریح اقدامات مؤثر در اجرای فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر استقرار پلیس در مبادی رسمی و مبارزه با جرایم گمرکی، بیان داشت: در همین رابطه با تکمیل، توسعه و استقرار پلیس از 33 گمرک به 40 گمرک را شاهد بودهایم.
وی با اشاره به اصلاح و ابلاغ شرح وظایف پلیس گمرک با اولویت پیشگیری از قاچاق کالا از مبادی رسمی و مبارزه با جرایم گمرکی و تشدید نظارت بر اصلاح فرآیند ورود کالای همراه مسافر در مرزهای بازرگان، رازی و فرودگاه امام (ره) در راستای تشدید نظارت بر ورود کالا در رویه ملوانی در استانهای جنوبی و جلوگیری از ورود مؤثر از موضوع سوءاستفاده کنندگان از کارتهای بازرگانی در فرآیند واردات و صادرات، بیان داشت: در سال جاری افزایش 70 درصدی را در تشکیل پروندههای مهم قاچاق در مبادی رسمی داشتهایم که به عنوان نمونه میتوان به شناسایی و برخورد با 27 نفر از سوءاستفاده کنندگان از کارتهای بازرگانی در گمرکات آستارا و تشکیل پرونده و معرفی آنان به مرجع قضائی اشاره کرد.
سردار رحیمی در تشریح اقدامات مؤثر در حوزه مبارزه با قاچاق کالا و ارز با تاکید بر اینکه با نگرش به راهبردهای ابلاغی مبنی بر اینکه سال سختی را برای قاچاقچیان رقم خواهیم زد، عنوان داشت: افزایش 47 درصدی کشف انواع کالای قاچاق و تمرکز بر کشف قاچاق کلان و سازمان یافته با افزایش 62 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل از جمله مهمترین اقدامات حوزه مقابله با قاچاق کالا و ارز است.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به افزایش 30 تا 351 درصدی کشفیات کالای قاچاق، خاطر نشان کرد: از ابتدای سال تاکنون 16 مرحله طرحهای عملیاتی سراسری مبارزه با قاچاق کالا و 190 مرحله طرح استانی اجرا شده است.
سردار رحیمی با اشاره به عزم جدی پلیس در مقابله جدی با پدیده قاچاق، گفت: در هفته انتظامی سال جاری یک هزار و 330 تن انواع کالای قاچاق از جمله لوازم آرایشی و بهداشتی، لوازم خانگی، کالای دخانی، مواد خوراکی و سلامت محور و غیره برای اولین بار در سراسر کشور امحا و آتش زده شد که این نشان دهنده عزم راسخ پلیس در مقابله با این پدیده شوم است.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اینکه در سالهای اخیر شاهد ظهور پدیده خودروهای قاچاق بر معروف به شوتی هستیم که در نوع خود حوادث و تخلفات و جرایم مختلفی را رقم میزنند، بیان داشت: راه اندازی قرارگاه مبارزه با خودروهای قاچاق بر موسوم به شوتی و اجرای طرحهای عملیاتی به صورت روزانه و توقیف 17 هزار و 600 دستگاه خودروی شوتی از جمله اقدامات پلیس در مقابله با خودروهای قاچاق بر است.
سردار رحیمی در تشریح اقدامات مؤثر در حوزه مبارزه با جرایم اقتصادی، گفت: افزایش 29 درصدی ارزش ریالی پروندههای رسیدگی شده نسبت به مدت مشابه سال قبل و تمرکز و رسیدگی به پروندههای کلان، ملی و سازمان یافته با تشکیل 243 فقره پرونده سازمان یافته با رشد 14 درصدی از جمله مهمترین اقدامات انجام شده در این حوزه است.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اینکه مبارزه با جرایم مخل تولید، اشتغال و شناسایی گلوگاههای فساد با تشکیل 3500 فقره پرونده اقتصادی در دستور کار پلیس است، عنوان داشت: در سال جاری 28 مرحله طرحهای عملیاتی به فراخور موضوعات اقتصادی و مطالبات عمومی و مردم از قبیل طرح مبارزه با اخلال گران بازار طلا و ارز، زمین خواری، احتکار و... اجرا شده است.
سردار رحیمی در تشریح اقدامات مبارزه با جرایم اقتصادی در حوزه اقتصاد دیجیتال گفت: راه اندازی مرکز امنیت اقتصاد دیجیتال و تشکیل 23 پرونده مرتبط با قاچاق کالا و جرایم اقتصادی به ارزش 870 میلیارد تومان از جمله مهمترین اقدامات این حوزه است.