یک‌شنبه 30 دی 1403

راه اندازی مدرسه همشهری

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
راه اندازی مدرسه همشهری

به گزارش فارس، محسن مهدیان در یکصد و پنجاه و پنجمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه سال 1400 مؤسسه همشهری 210 میلیارد تومان زیان انباشته داشت، اظهار کرد: پرداخت حقوق با تأخیر انجام شد و گاهی در چند قسط صورت می گرفت و تعداد صفحات به 24 صفحه کاهش یافته بود.

مدیرعامل مؤسسه همشهری با اعلام اینکه مجلات خوشنام همشهری به پیمانکار واگذار شده بود، تصریح کرد: مجموعه موردنظر اهلیت لازم را نداشت و به همین دلیل برندهای همشهری صدمه دید.

مهدیان با بیان اینکه افت تیراژ منجر به این شده بود که به سمت به روز رسانی چاپخانه نروند، خاطرنشان کرد: تغییر راهبرد و جهت گیری های سیاسی برندهای همشهری در این دوره انجام شد و وارد فضای کسب و کار شدیم.

وی تأکید کرد: بنده به شهردار تهران اعلام کردم که یا شهرداری پرداخت حقوق و مزایای کارکنان مؤسسه همشهری را بر عهده بگیرد و یا اینکه به کسب و کار همشهری کمک کنند؛ همشهری تنها روزنامه نیست بلکه هلدینگ رسانه ای است و باید کسب و کار در این مؤسسه ارتقاء پیدا می کرد که شهردار تهران نیز دلسوزانه از موضوع حمایت کرد در حالیکه شهردار سابق توجه خاصی به روزنامه نداشت.

مهدیان با بیان اینکه شهردار سابق آخرین نفری بود که روزنامه را مطالعه می کرد و با تأیید او روزنامه منتشر می شد که این بی سابقه بود، یادآور شد: با این وجود حمایتی از سوی شهردار از مؤسسه همشهری صورت نمی گرفت.

اجرای طرح پارک چاپ در روزنامه همشهری

مدیرعامل مؤسسه همشهری با اشاره به ضرورت توسعه تبلیغات و چاپخانه، گفت: طرح پارک چاپ در مذاکره با بخش خصوصی در دستور کار قرار گرفت و خوشبختانه این پارک راه اندازی شد و توانستیم نواقص را جبران کنیم؛ برای مثال امروز همشهری مجهز به چاپ دیجیتال است.

وی با تأکید بر اینکه به دنبال پلتفرم چاپ هستیم، اظهار کرد: ما به سمتی رفتیم که حوزه های تبلیغاتی را توسعه دهیم و همچون سایر شرکت های تبلیغاتی در حال فعالیت هستیم و در کنار آن تحریریه تجاری راه اندازی کرده ایم تا تولید محتوای اقتصادی داشته باشیم.

افزایش 60 درصدی درآمد روزنامه

مهدیان از افزایش 60 درصدی کسب درآمد در سال 1401، خبر داد و یادآور شد: هزینه های همشهری بسیار عجیب و غریب است و با پول کاغذ همشهری می توان یک رسانه را مدیریت کرد.

وی با بیان اینکه ما در این دوره تعدیل نیرو نداشته ایم، گفت: در مواردی یا افراد بازنشسته شده و یا جابجا شدند در حالیکه در دوره قبلی نیروهای ما وقتی به مؤسسه مراجعه می کردند می دیدند که اخراج شده اند.

مدیرعامل مؤسسه همشهری با بیان اینکه ما 18 برند داشتیم که بخش زیادی از آن غیر فعال شده بود، گفت: ما وقتی آمدیم به وزارت ارشاد اعلام کردیم که می خواهیم این برندها را فعال کنیم و در همین راستا 10 برند نیز فعال شد.

وی با اشاره به افزایش 200 درصدی درآمد تبلیغاتی، خاطرنشان کرد: روزنامه های جمعه نیز از موارد مهمی است که مورد توجه قرار گرفت و امیدواریم بتوانیم برای سایر تعطیلات نیز، روزنامه را فعال کنیم.

مهدیان به طرح های این مؤسسه برای آینده اشاره کرد و افزود: کاغذ سنگی یکی از مواردی است که یک سال و نیم پیگیری کرده ایم و گزارشات توجیه اقتصادی آن آماده شده است. با توجه به اینکه معضل اصلی رسانه های مکتوب کمبود کاغذ است، طرح کاغذ سنگی که دوستدار محیط زیست بوده و کمترین میزان مصرف آب را دارد، مورد توجه ما بوده و ظرفتیت تولید آن در مؤسسه همشهری وجود دارد.

وی با بیان اینکه تلویزیون اینترنتی مؤسسه همشهری نیز راه اندازی شده و در حال فعالیت است، خاطرنشان کرد: تلاش بر این بود که مؤسسه همشهری در حوزه دیجیتال نقش حرفه ای خود را دنبال کند.

به دنبال راه اندازی «مدرسه همشهری» هستیم

مدیرعامل مؤسسه همشهری با اعلام اینکه اساساً رسانه عصر جدید و پلتفرمی نیروی رسانه ای متناسب با خود را نیاز دارد، گفت: ما در حال راه اندازی مدرسه همشهری هستیم تا خبرنگار فعال عصر پلتفرم و جهاد تبیین را آموزش دهد تا هم از لحاظ بینشی، هم دانشی و هم مهارتی جایگاه بالایی داشته باشد.

وی از راه اندازی کیوسک فرهنگی همشهری خبر داد و افزود: کیوسک های موجود اکثراً شرفیت توزیع مجله و کتاب را ندارند و عملاً این کسب و کار منهدم شده و دلیل آن قیمت رسانه است؛ روزنامه تهران پنج هزار تومان قیمت دارد که تولیدکننده، توزیع کننده و فروشنده از آن سود می برد و چرا یک کیوسک باید روزنامه بفروشد؟

مهدیان با بیان اینکه باید برای این فرایند فکری بکنیم، تصریح کرد: زمانی فروشگاه ها و سوپر مارکت ها روزنامه توزیع می کردند اما امروز اینگونه نیست؛ اگر کیوسک دار روزنامه نفروشد و کاغذ آن را بفروشد بیشتر نفع خواهد برد.

مدیرعامل مؤسسه همشهری گفت: روزنامه رایگان مترو متناسب با این فضاست و این طرح کاملاً اختصاری است و با تیراژ 100 هزار نسخه منتشر خواهد شد که جنبه فرهنگی، اجتماعی، آموزشی و سرگرمی دارد و به تدریج می تواند به درآمدزایی برسد. روزنامه دیواری نیز مدنظر ماست تا بتوانیم از این فضا نیز برای انتقال پیام استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه اگر برای حوزه رسانه و ذهنیت ها کاری نکنیم بسیاری از کارهای ما ابتر خواهد ماند، یادآور شد: اگر می خواهیم کارمان پیش برود باید اطلاع رسانی داشته باشیم و مردم مشارکت داشته باشند.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید مدرسه همشهری شهر تهران تلویزیون اینترنتی این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است