چهارشنبه 1 مهر 1405

راه‌اندازی منطقه آزاد، موثرترین راه جلوگیری از خام‌فروشی محصولات گلستان است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
راه‌اندازی منطقه آزاد، موثرترین راه جلوگیری از خام‌فروشی محصولات گلستان است

گرگان - ایرنا - استاندار گلستان گفت: راه‌اندازی منطقه آزاد، موثرترین راه برای صادرات محصولات کشاورزی و صنعتی و صنایع تبدیلی، فرآوری محصولات و جلوگیری از خام فروشی تولیدات استان است.

به گزارش روابط عمومی استانداری گلستان، هادی حق شناس یکشنبه در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان اظهار داشت: گلستان از تنوع بالای تولید محصولات کشاورزی و باغی برخوردار است و وجود منطقه آزاد علاوه بر فراهم کردن زمینه صادرات این محصولات، می تواند به افزایش درآمدها و فراهم کردن فرصت‌های جدید شغلی در استان منجر شود.

مرز اینچه برون در شمال شهرستان گنبدکاووس، تنها گمرک زمینی استان گلستان به ترکمنستان و محل ورود راه آهن بین المللی قزاقستان - ترکمنستان - ایران به کشور ما است که در آن علاوه بر تاسیسات راه آهن و گمرک، عملیات احداث بندر خشک در حال انجام بوده و ایجاد منطقه آزاد تجاری و صنعتی اینچه برون از برنامه های دولت برای توسعه و پیشرفت این منطقه مرزی و محروم است.

استاندار گلستان در ادامه با اشاره به اهمیت حمایت از سرمایه گذاران و تولیدکنندگان در استان اظهار داشت: تلاش می کنیم امسال واحدهای تولیدی با پیشرفت بالای 50 درصد را با تسهیل قوانین و اعطای تسهیلات مورد نیاز به بهره برداری رسانده و از این طریق زمینه رونق و اشتغال را فراهم آوریم.

وی ضمن تقدیر از همراهی دستگاه های اجرایی و بانک ها برای حمایت از تولیدکنندگان گفت: طرح های بدون توجیه اقتصادی نباید از بانک ها انتظار پرداخت تسهیلات داشته باشند.

در این جلسه مشکلات 5 واحد گردشگری، صنعت و کشاورزی بررسی و تصمیمات لازم برای حل مشکلات آن ها اتخاذ شد.

همچنین در این جلسه طلوعیان رییس صنعت معدن و تجارت گلستان گفت: از محل اعتبارات سال 98 تاکنون بیش از 4 هزار و 730 میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید به واحدهای تولیدی استان پرداخت شد.

*س_برچسب‌ها_س*