رسمی؛ هافبک پرسپولیس با تیم جدیدش قرارداد بست + عکس
ابوالفضل سلیمانی پس از پنج سال حضور در پرسپولیس و تجربه چهار قهرمانی لیگ برتر همراه با این تیم، از جمع سرخپوشان جدا شد و طبق نظر سید مجتبی حسینی به تیم آلومینیوم اراک پیوست.
باشگاه آلومینیوم اراک با بازیکن فصل گذشته پرسپولیس قرارداد بست.
ابوالفضل سلیمانی پس از پنج سال حضور در پرسپولیس و تجربه چهار قهرمانی لیگ برتر همراه با این تیم، از جمع سرخپوشان جدا شد و طبق نظر سید مجتبی حسینی به تیم آلومینیوم اراک پیوست.
این هافبک 22 ساله که تجربه حضور در پیکان تهران و استیل آذین را نیز در کارنامه دارد، سه سال کاپیتان تیم فوتبال امیدهای پرسپولیس بوده و در تیم بزرگسالان این باشگاه نیز عضویت داشته، با عقد قراردادی رسما به عضویت آلومینیوم اراک درآمد.
سلیمانی که جزو هافبکهای آیندهدار فوتبال ایران به حساب میآید و تجربه حضور در اردوی تیم ملی امید را نیز داشته، امیدوار است زیر نظر مجتبی حسینی که توجه ویژهای به جوانان دارد، بتواند در فصل جدید لیگ برتر بدرخشد.
منبع: تسنیم هم اکنون دیگران می خوانند-
آمادهباش در پایتخت | تهرانیها آخر هفته مراقب باشند
-
دخترکشی و جنایت فجیع هولناک در کردستان | پدر سنگدل 2 دخترش را کشت
-
نقشه شوم مرد مرموز موتورسوار برای تجاوز شبانه به پسران جوان افشا شد + جزئیات تکاندهنده «18+»
-
ممنوعیتها و محدودیت های تردد جدید در تهران اعلام شد
-
اطلاعیه مهم درباره ثبتنام وام بدون ضامن | نحوه دریافت وام بدون ضامن اعلام شد + اسامی بانکها
-
کمانهکردن گلوله پلیس به دختر 12ساله در کرج | ملیکا برجی درگذشت
-
ماجرای خبرساز و عجیب وجود مینهای خطرناک در شهرهای مختلف کشور چیست؟