یک‌شنبه 8 شهریور 1405

رشد 85 درصدی کشفیات مواد مخدر در هفته سوم آبان

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
رشد 85 درصدی کشفیات مواد مخدر در هفته سوم آبان

تهران - ایرنا - معاون مقابله با عرضه و امور بین‌الملل ستاد مبارزه با موادمخدر، از کشف بیش از 26 تن موادمخدر در کشور در هفته سوم آبان خبر داد و گفت: این مقدار کشفیات، نسبت به مدت مشابه سال قبل 85 درصد رشد را نشان می‌دهد.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از ستاد مبارزه با مواد مخدر، ناصر اصلانی با بیان اینکه مجموع کشفیات این هفته 26 هزار و 163 کیلوگرم است، خاطرنشان کرد: این میزان کشفیات در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که 14 هزار و 92 کیلوگرم اعلام شد، حدود 85 درصد افزایش دارد.

وی افزود: 21 هزار و 214 کیلوگرم از مجموع کشفیات، مربوط به ماده مخدر تریاک بوده که 81 درصد کشفیات را به خود اختصاص می‌دهد.

معاون دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر درباره درصد سایر مواد کشف شده هم بیان داشت: همچنین از این میزان، 1106 کیلوگرم حشیش، 483 کیلوگرم گراس، 432 کیلوگرم هروئین، 165 کیلوگرم شیشه و 2763 کیلوگرم سایر مواد کشف شده است.

اصلانی با یادآوری اینکه در آن هفته، مجموعا 7020 متهم در ارتباط با جرایم موادمخدر و خصوصا طی طرح‌های جمع‌آوری و ساماندهی معتادان متجاهر در سطح کشور دستگیر شده‌اند، تصریح کرد: از این تعداد، 4155 نفر به اتهام قاچاق و توزیع موادمخدر و 2768 نفر معتاد متجاهر دستگیر شده‌اند.

وی با بیان اینکه بالغ بر 85 درصد کشفیات این دوره زمانی مربوط به هفت استان کشور است، اظهار داشت: بیشترین حجم کشفیات با 10 هزار و 126 کیلوگرم یعنی معادل 39 درصد کشفیات کشور مربوط به استان سیستان و بلوچستان است و خراسان جنوبی با 4077 کیلوگرم، کرمان با 2786 کیلوگرم، هرمزگان با 1722 کیلوگرم، فارس با 1685 کیلوگرم و یزد با 1679 کیلوگرم به ترتیب در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

معاون دبیرکل ستاد افزود: سهم کشفیات پنج استان اولویت‌دار حوزه مقابله یعنی سیستان و بلوچستان، کرمان، هرمزگان، بوشهر و خراسان جنوبی از کشفیات کشور در هفته مذکور 73 درصد از کشفیات کشور است. اصلانی با اعلام این خبر که طی این مدت 414 دستگاه خودرو و هشت قبضه سلاح توقیف شد، اظهار داشت: همچنین 79 درصد کشفیات با اقدامات اطلاعاتی و 15 درصد انتظامی بوده است.

*س_برچسب‌ها_س*