سه‌شنبه 3 شهریور 1405

رشد92درصدی درآمد استان یزد در شش ماه اول سال1400/ یزد جرء استانهای پر درآمد کشور

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
رشد92درصدی درآمد استان یزد در شش ماه اول سال1400/ یزد جرء استانهای پر درآمد کشور

درآمدهای عمومی استان در 6 ماهه اول سال 1400، حدود 34 هزار میلیارد ریال اعلام شده است که نسبت به میزان مصوب 38 درصد مازاد عملکرد و نسبت به عملکرد مدت مشابه سال قبل، 92 درصد رشد داشته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا، ششمین جلسه ستاد درآمد و تجهیز منابع استان یزد به ریاست سیدمجتبی حسینی پور رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و دبیری علی نمازی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان و باحضور سایر اعضاء در محل سالن اندیشه سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان برگزار شد که درآن درآمد استان در 6 ماهه اول سال 1400 به تفکیک درآمدهای عمومی، مالیاتی، مالکیت دولت، خدمات و فروش کالا، جرائم و خسارات و درآمدهای متفرقه مورد ارائه و مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت.

در این نشست درآمدهای عمومی استان یزد در 6 ماهه اول سال 1400، حدود 34 هزار میلیارد ریال اعلام شد که نسبت به میزان مصوب 38 درصد مازاد عملکرد و نسبت به عملکرد مدت مشابه سال قبل، 92 درصد رشد داشته است.

همچنین از مجموع مالیات وصولی استان در این مدت زمان، 44 درصد را مالیات های مستقیم نظیر اشخاص غیردولتی، نقل و انتقال املاک، حقوق بخش عمومی و خصوصی، ارث، نقل و انتقال سهام، اوراق بهادار و سهام و... و 56 درصد را مالیات های غیرمستقیم نظیر مالیات بر ارزش افزوده، نقل و انتقال خودرو، شماره گذاری خودرو، عوارض خروج از کشور، فروش سیگار و... تشکیل داده است.

درآمدهای خدمات و فروش کالای استان در این مدت، مبلغ 290 میلیارد ریال بوده که نسبت به میزان مصوب 25 درصد رشد و نسبت به عملکرد مدت مشابه سال گذشته، 23 درصد افزایش داشته است، که بیشترین آن مربوط به اداره کل ثبت اسناد و املاک استان و فرماندهی انتظامی استان بوده است.

همینطور میزان درآمدهای جرائم رانندگی داخل و خارج استان و جرائم و خسارات زیست محیطی استان در 6 ماهه اول سال 1400، بالغ بر 70 میلیارد ریال گزارش شده که نسبت به میزان مصوب 83 درصد کاهش نشان می دهد.

گفتنی است 99 درصد از درآمد استان را در شش ماه نخست سالجاری، درآمدهای مالیاتی و مابقی را درآمدهای جرائم و خسارات، درآمدهای خدمات و فروش کالا، درآمدهای مالکیت دولت و درآمدهای متفرقه تشکیل داده اند.

در بخش دیگری از جلسه، موضوع کاهش درآمدهای اداره کل حفاظت محیط زیست استان و فرماندهی انتظامی مورد بررسی و رسیدگی قرار گرفت.

انتهای پیام /