سه‌شنبه 6 آذر 1403

رمزگشایی مهاجری از دو کلید واژه «خالص‌سازی» و «برادران» در پاسخ لاریجانی

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
رمزگشایی مهاجری از دو کلید واژه «خالص‌سازی» و «برادران» در پاسخ لاریجانی

سالهاست تحت لوای نظارت استصوابی (که حتی با همه غلاظ و شداد بودنش اگر توسط جریانهای معتقد به رای مردم مدیریت شود، می‌تواند نیمچه احترامی به مردمسالاری باشد) تیشه به ریشه رکن اصلی انقلاب وارد شده و تیشه‌بدستان به جای اینکه طرد شوند، در صدر می‌نشینند.

  • محمد مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا در کاتال تلگرامی خود نوشت:
  • یکی از رسانه های #مااصولگراها با هدف تست فضای سیاسی مدعی شد #علی_لاریجانی قصد ورود به انتخابات مجلس دوازدهم را دارد. واکنش علی لاریجانی اما سریع، دقیق، صریح، جریان شناسانه و قاطع بود.
  • در پاسخ لاریجانی دو کلیدواژه هست که گرچه در ظاهر ایهام دارد اما باطنش کاملا آشکار است. این دو کلیداژه عبارت است از #خالص‌سازی و #برادران.
  • لاریجانی در واقع تصریح می کند به آن علت در انتخابات ورود نمی‌کند که جریانی قصد خالص‌سازی بیشتر انتخابات را دارد و دنبال آن است که افراد کاملا خودی، مطیع و همسو به مجلس راه یابند که رای مثبت یا منفی‌شان در مجلس به اشاره ای یا پیغامی یا پیامکی از فلان جناح بند باشد. این خالص سازی انتهایش مجلسی است که دناپلاس اجیرش می‌کند و شاسی بلند، مهارش می سازد.
  • نتیجه رفتار جریانی که دنبال خالص سازی است، به انهدام رکن اصلی جمهوری اسلامی یعنی اتکا به رای واقعی مردم منجر می شود و از مردمسالاری، یک کاریکاتور مضحک به نمایش می‌گذارد.
  • سالهاست تحت لوای نظارت استصوابی (که حتی با همه غلاظ و شداد بودنش اگر توسط جریانهای معتقد به رای مردم مدیریت شود، می‌تواند نیمچه احترامی به مردمسالاری باشد) تیشه به ریشه رکن اصلی انقلاب وارد شده و تیشه‌بدستان به جای اینکه طرد شوند، در صدر می‌نشینند.
  • نمونه‌اش همین انتخابات 1400 بود که عملا چند رئیس جمهور بالقوه را ذبح کردند تا فردی از صندوق در آید که مدنظر تیشه داران باشد. حتی وقتی نظر صریح رهبرانقلاب مبنی بر "ظلم"‌شدن به یکی از نامزدها اعلام شد، نه از آیت الله جنتی و شورای نگهبان صدایی درآمد و نه قوه قضاییه که وظیفه اش مبارزه با ظلم است (و ریاستش در آن موقع، با رئیس جمهور فعلی بود) به خودش گرفت. به همین راحتی سخن و نظر رهبری را به هیچ انگاشتند و کک کسی هم نگزید. انتخابات با شیوه ای که در 1400 و بعضا دوره‌های قبل (چه مجلس، چه ریاست جمهوری و چه خبرگان) شاهدش بوده‌ایم، مسخره کردن مردم و مسخ واژه انتخابات و یک پله بالاتر، مسخ نظام جمهوری اسلامی است.
  • آنهایی که عامل این مسخ هستند و در جوابیه کوتاه لاریجانی از انها به "برادران" تعبیر شده است کاری کردند که در دو انتخابات اخیر، میزان مشارکت بسیار کم باشد و البته که چنین میزان مشارکتی به مذاق "برادران" شیرین آمده و هیچ بعید نیست که آش انتخابات 1402 همان آش باشد و کاسه اش همان. موضع اخیر لاریجانی می‌تواند پیش از آنکه یک "الرحمان" دیگر برای رای مردم خوانده شود، تلنگری باشد به کسانی که هنوز دل در گرو نظام و مردم دارند و " فاتحه " به این زودی‌ها بر زبانشان جاری نمی شود.

بیشتر بخوانید:

  • روایت انتظامی از «حیرانی ارتش سایبری»، مقابل «قدرت موج‌سازی لاریجانی» با هشتگ «خالص‌سازی»
  • عبدی: آرزوی «خالص‌سازی» نواصول‌گرایان به «پاشنه آشیل» آنان تبدیل شده

  • اعلام موضع لاریجانی درباره شائبه «رویکرد سیاسی و انتخاباتی» افطاری قالیباف

21220

کد خبر 1764056