رهبر انقلاب بعد از شنیدن گزارش رئیسی چه گفتند؟/ واکنش وزیر کشور به تذکرات اقتصادی رهبری
فارس بخشی از سخنان رهبر انقلاب بعد از شنیدن گزارش رئیس جمهور را از زبان وزیر کشور منتشر کرد.
احمد وحیدی، وزیر کشور در دیدار با نماینده استان سمنان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به دیدار هیئت دولت با رهبر انقلاب گفت: حضرت آقا در دیدار با رئیس جمهور و وزرا، زمانی که آیتالله رئیسی ارائه گزارش داشتند، فرمودند «از تلاشها و اقدامات دولت بیش از اینها اطلاع دارم» و بنابراین ما رضایت حضرت آقا را رضایت امام زمان (عج) تلقی کرده و بسیار برای ما خوشایند بود.
وی اضافه کرد: مقام معظم رهبری در مورد معیشت و گرانی مسکن نیز تذکر دادند که با رفع این موارد و بیان اقدامات و دستاوردها و موانع برای مردم، شهد شیرین کارها با برخی موارد دچار تلخی نشود.
وزیر کشور تصریح کرد: آیتالله رئیسی با تمام وجود میخواهد تأکیدات و فرمایشات حضرت آقا اجرایی شود و با تمام وجود پایبند به احکام و ارزشهای الهی است؛ اما دشمن نمیخواهد به دست او موفقیت چشمگیری رخ دهد.
وزیر کشور اظهار کرد: حضور و مشارکت حداکثری مردم پای صندوقهای رأی مهمترین مطلبی است که دشمن در تلاش برای عدم تحقق آن است که ما باید در راستای خنثیسازی توطئه و دسیسه دشمنان گام برداریم.
وحیدی گفت: انتخابات پیش رو نقطه کلیدی مهمی برای ناامید کردن دشمن است.
2727
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1808357