روایت منیره گرجی از اولین حضورش در مجلس خبرگان قانون اساسی
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، منیره گرجی که از او به عنوان تنها زن مجلس خبرگان قانون اساسی یاد میشود 23 دی 1403 در نود و پنج سالگی درگذشت. زندگی سیاسی منیره گرجی به عنوان تنها زن مجلس خبرگان قانون اساسی دارای خاطرات جالبی است که در معدود مصاحبههای وی مطرح شده است. منیره گرجی در یکی از مصاحبهها خاطره اولین حضور خود را در جلسه مجلس خبرگان قانون اساسی این گونه روایت میکند: «روز...
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، منیره گرجی که از او به عنوان تنها زن مجلس خبرگان قانون اساسی یاد میشود 23 دی 1403 در نود و پنج سالگی درگذشت.
زندگی سیاسی منیره گرجی به عنوان تنها زن مجلس خبرگان قانون اساسی دارای خاطرات جالبی است که در معدود مصاحبههای وی مطرح شده است.
منیره گرجی در یکی از مصاحبهها خاطره اولین حضور خود را در جلسه مجلس خبرگان قانون اساسی این گونه روایت میکند:
«روز اولی که به مجلس رفتیم یکی از روحانیون که نماینده یکی از شهرهای اطراف شیراز بو دند؛ بلند شدند و اعلام کردند اینجا مجلس گناه است، یک ز ن و هفتاد مرد. این خانم باید برود تا ما در این مجلس بمانیم. خیلی ناراحت کننده است، کسانی که قرآن را خوانده اند و مقام ز ن را در قرآن دیده اند این چنین حرف بزنند.
هنوز هم نمیتوانم این حرف را تحمل کنم و ببینید این مرد با این حرف مردان را تحقیر کرد و مورد تحقیر قرار داد. من به اظهارات آن نماینده پاسخ دادم. گفتم من مطمئن هستم هیچگونه گناهی نمیکنم هر کسی که فکر میکند گناه میکند مجلس را ترک کند. در ضمن من یک میلیون و نیم رای دارم در حالی که این آقا 400 هزار رای دارد. من در قبال مردمی که به من رای داده اند مسئول هستم.
چطور یک انسان می تواند آنقدر پست باشد که اگر یک زن در مجلس خبرگان حضور داشت به گناه بیفتد؟ برای خودتان شرافت و انسانیت قائل باشید
بسیاری از روحانیون دیگر با حضور من مخالف بودند. اما مثلا آیت الله صدوقی نماینده مردم یزد رفتار بسیار خوبی با من داشتند.»