شنبه 27 دی 1404

روحانی و ظریف دستگیر نشدند / ماجرای ادعای قائم‌مقام جبهه شریان چیست؟

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
روحانی و ظریف دستگیر نشدند / ماجرای ادعای قائم‌مقام جبهه شریان چیست؟

در پی طرح ادعایی در یکی از برنامه‌های اینترنتی خارج از کشور توسط یک نماینده مجلس درباره دستگیری روحانی و ظریف مشخص شد که این ادعا کذب محض است.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از آوش، شایعه مطرح شده مبنی بر «تحت کنترل بودن» یا بازداشت حسن روحانی و محمدجواد ظریف کذب است.

شب گذشته ابوالقاسم جراره، نماینده مجلس شورای اسلامی و میثم نادی، قائم‌مقام جبهه شریان، از احزاب تندروی جناح راست، در گفت‌وگو با علی علیزاده، ایرانی لندن‌نشین، در برنامه اینترنتی جدال مدعی شدند حسن روحانی، رئیس دولت تدبیر و امید و محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه این دولت و معاون سابق پزشکیان، توسط نیروهای امنیتی و قضایی بازدداشت شدند.

همزمان با انتشار این خبر کذب، چند سایت داخلی هم مورد هجوم هکرها قرار گرفته و از دسترس خارج شدند.

با پیگیری‌های به‌عمل آمده این خبر تکذیب شد و حتی کامبیز مهدی‌زاده، داماد روحانی نیز در اعلام موضعی، آن را «کاسبی با امنیت ملی» خواند که فضای اعتماد و هم افزایی در کشور را تضعیف می‌کند.

حالا باید منتظر ماند و عکس‌العمل نیروهای امنیتی و مراجع قضایی را درخصوص این نوع شایعه‌پراکنی‌ها در ایامی که کشور همچنان در التهاب اعتراضات به سر می‌برد دید. انتظار می‌رود این مراجع و نهادهای امنیتی با کسانی‌که در این موقعیت حساس دست به شایع افکنی می‌زنند برخوردی جدی داشته باشند.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید