چهارشنبه 10 دی 1404

روسیه: اسنپ‌بک برای ما وجود ندارد / از احیای تحریم‌ها علیه ایران جلوگیری می‌کنیم

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
روسیه: اسنپ‌بک برای ما وجود ندارد / از احیای تحریم‌ها علیه ایران جلوگیری می‌کنیم

دیپلمات روس روز چهارشنبه تأکید کرد که اروپایی‌ها به دلیل عدم اجرای قطعنامه 2231، حق فعال‌سازی مکانیسم ماشه را ندارند.

نماینده دائم جدید روسیه در سازمان امنیت و همکاری اروپا (OSCE) دمیتری پولیانسکی در مصاحبه با خبرگزاری تاس اعلام کرد که تروئیکای اروپایی (انگلیس، آلمان و فرانسه) به دلیل عدم اجرای قطعنامه 2231 شورای امنیت، حق فعال‌سازی مکانیسم ماشه و بازگشت تحریم‌ها علیه برنامه هسته‌ای ایران را از دست داده است.

وی در این باره افزود که روسیه با هرگونه تلاش برای بازسازی سازوکارهای تحریمی پیشین علیه ایران در شورای امنیت مخالفت خواهد کرد.

پولیانسکی اظهار داشت: «برای ما، به اصطلاح اسنپ‌بک وجود ندارد، مگر شاید در واقعیت موازی که سه‌گانه اروپایی سعی در ایجاد آن دارد. ما بر اساس حقوق بین‌الملل عمل می‌کنیم که طبق آن انگلیس، فرانسه و آلمان به دلیل عدم اجرای قطعنامه 2231 شورای امنیت، حق خود برای اسنپ‌بک را از دست داده‌اند.»

دیپلمات ارشد روس در ادامه افزود: «بنابراین، برای ما و همفکرانمان، این قطعنامه در 18 سپتامبر 2025 منقضی شده است. در نتیجه، ما با هرگونه تلاش برای بازسازی سازوکار‌های تحریم‌های قبلی علیه ایران در شورای امنیت مخالفت خواهیم کرد.»

پولیانسکی همچنین تأکید کرد که روسیه برای اجرای این سیاست به «هیچ ابتکار جدیدی» نیاز ندارد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.