روند کاهشی قیمت طلای جهانی / بازار با فشار فروش قوی مواجه است
بازار طلا از پایینترین سطوح خود فاصله گرفته است، اما همچنان با فشار فروش فنی قوی مواجه است زیرا قادر به حفظ حمایت در سطح 2350 دلار به ازای هر اونس نبوده است.
بازار طلا همچنان با فشار فروش قوی مواجه است حتی با وجود اینکه تولیدکنندگان آمریکا در ماه گذشته میلادی با فشار قیمتی کمی روبهرو بودند.
به نوشته کیتکو، وزارت کار آمریکا در روز پنجشنبه (24 خرداد) اعلام کرد شاخص قیمت تولیدکننده (PPI) در ماه می، 0/2 درصد کاهش یافته است؛ آماری که پس از افزایش 0/5 درصدی این شاخص در آوریل به دست آمده است. آخرین دادههای تورمی آمریکا بسیار کمتر از حد انتظار بود و اقتصاددانان پیشبینی افزایش 0/1 درصدی آن را داشتند.
این گزارش نشان میدهد تورم کلی عمدهفروشی در 12 ماه گذشته، 2/2 درصد افزایش یافته است.
بهطور همزمان، شاخص هسته PPI که هزینههای نوساندار مواد غذایی و انرژی را حذف میکند، ماه گذشته میلادی بدون تغییر باقی ماند. اقتصاددانان پیشبینی افزایش 0/3 درصدی آن را داشتند. شاخص هسته قیمت تولیدکننده به شکل سالانه 2/3 درصد افزایش یافته است.
بازار طلا از پایینترین سطوح خود فاصله گرفته است، اما همچنان با فشار فروش فنی قوی مواجه است زیرا قادر به حفظ حمایت در سطح 2350 دلار به ازای هر اونس نبوده است. معاملات آتی طلا برای تحویل در ماه آگوست با کاهش 0/71 درصدی در روز گذشته، در آخرین معامله به قیمت 2380 دلار به ازای هر اونس رسید.
با این حال، برخی تحلیلگران گفتهاند کاهش قیمت تولیدکننده میتواند به فدرال رزرو اعتماد به نفس کاهش نرخ بهره را حتی در اوایل سپتامبر بدهد؛ اتفاقی که از روند صعودی بلندمدت طلا حمایت میکند.
قیمت لحظهای طلا
براساس دادههای سایت اینوستینگ، قیمت لحظهای طلا در ساعت 19:56 به وقت ایران در سطح 2309 دلار به ازای هر اونس قرار داشت. روند قیت فلز زرد در 24 ساعت گذشته منفی بوده و این فلز گرانبها با کاهش 15 دلاری قیمت همراه شده است.
--> اخبار مرتبط- صعود قیمت طلا در پی کاهش نرخ بهره توسط بانک مرکزی اروپا
- واکنش بازارها به نشست فدرال رزرو
- قیمت اونس طلا در مسیر کاهش!
- قیمت طلا در سال 97 زیر سایه نوسانات قیمت دلار
- هجوم فروشندگان در بازار اونس طلا
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.