یک‌شنبه 30 آذر 1404

رونمایی از جدیدترین تجهیزات سازمان آتش نشانی برای ضدغفونی کردن معابر شهری

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
رونمایی از جدیدترین تجهیزات سازمان آتش نشانی برای ضدغفونی کردن معابر شهری

سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران از ساخت جدیدترین تجهیزات سازمان آتش نشانی برای ضدغفونی کردن معابر شهری خبرداد.

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران در تشریح جزئیات تجهیزات جدید این سازمان اظهار کرد: به همت همکاران در سازمان آتش نشانی 6 دستگاه تخصصی ضدعفونی اماکن عمومی و معابر شهری به ناوگان تخصصی تجهیزات ضدعفونی برای مقابله با بیماری کرونا افزوده شد.

سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران با اشاره به ساخت یک دستگاه دیگر در هفته گذشته افزود: مجموعا 7 دستگاه داریم و تا چند دقیقه دیگر به سطح شهر اعزام خواهند شد.

او بیان کرد: با وجود این خودرو‌ها عملیات ضدعفونی سرعت بیشتری خواهد گرفت، اما باز هم تقاضا می‌کنیم که در منازل بمانید و کمک نیرو‌های امدادی باشید.

انتهای پیام /