ریالی از بودجه قانون جوانی جمعیت به وزارت بهداشت پرداخت نشده است
به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزیر بهداشت امروز در نشست خبری به مناسبت هفته ملی جمعیت با اشاره به اهمیت موضوع جمعیت در جهان، بیان داشت: در کشورمان با توجه به گذر اپیدمیولوژی بیماریها جمعیت به طرف سن بالا حرکت می کند. وی با بیان اینکه سالمندی در 10 ساله گذشته افزایش داشته و جمعیت جوان کشور در حال کاهش یافتن است، گفت: سال 93 سیاستهای جمعیت از سوی رهبر انقلاب ابلاغ شد چرا که جمعیت عاملی برای ارتقای کشور در همه زمینه هاست. معاون بهداشت وزیر بهداشت متذکر شد: در سال 1400 قانونی جوانی جمعیت اعلام شد و بیش از 60 درصد مربوط به وزارت بهداشت است. البته قطعا از اجرای این قانون راضی نیستیم.
فرشیدی با تاکید بر اینکه کارهای زیادی در حوزه جمعیت و قانون مرتبط با آن باید انجام شود، بیان داشت: باید کارهای فرهنگی زیادی صورت گیرد اما هماهنگی بین دستگاهها وجود ندارد. وی ابراز کرد: اکنون می گوییم حمایت مالی از اجرای طرح می کنیم اما ببینیم در سال 1401 چقدر بودجه اختصاص داده شده است.
فرشیدی از تشکیل 17 قرارگاه جمعیت در کشور خبر داد و گفت: تمام شهرداران و فرمانداران درگیر موضوع جمعیت شده اند اما نتیجه مطلوب هنوز به دست نیامده است.
معاون بهداشت وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه مدیری که اعتقاد به جوانی جمعیت ندارد، نباید بر مسند کار باشد، افزود: این در حالی است که در سال گذشته یک ریال دریافت نکردیم.
وی با بیان اینکه در حوزه جوانی جمعیت موسسه دولتی و خصوصی نداریم، ابراز کرد: نخبگان کشور باید پای کار بیایند و سمن ها نیز مشارکت داشته باشند.
معاون بهداشت وزیر بهداشت با بیان اینکه برخی از مادر بودن فراری هستند، متذکر شد: برای خانواده برنامه ویژه داریم.
وی یادآور شد: وزارت بهداشت در سال جاری برنامه ای با برخی کشورها در حوزه خانواده دارد؛ ضمن اینکه مبارزه با سقط جنین نیز در برنامه قرار دارد و برنامه هایی در این خصوص داریم. همچنین برای خوبی در حوزه ناباروری در نظر گرفته شده است. فرشیدی ترویج و سن مناسب ازدواج و افزایش آن را از دیگر برنامه های وزارت بهداشت عنوان کرد و گفت: این برنامه را در حوزه دانشجویی نیز دنبال می کنیم.
وی گفت: هنوز ریالی از بودجه تخصیصی قانون جوانی جمعیت به وزارت بهداشت پرداخت نشده است. پایان پیام /