پنج‌شنبه 17 آبان 1403

رییس‌جمهور عدالت را در خصوص تیم‌ملی فوتبال پنج‌نفره اجرا کند

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
رییس‌جمهور عدالت را در خصوص تیم‌ملی فوتبال پنج‌نفره اجرا کند

کاپیتان خوزستانی تیم‌ملی فوتبال پنج‌نفره نابینایان با اشاره به تصمیمی مبنی بر اعزام نشدن این تیم به پارالمپیک توکیو و تحت تاثیر قرار گرفتن ورزشکاران این رشته، گفت: از رییس جمهور و وزیر جدید ورزش می خواهم به این قضیه ورود کنند زیرا در پی این تصمیم و اعزام نشدن تیم‌ملی به توکیو بیشتر ورزشکاران ما افسرده شده‌اند و از رییس جمهور می‌خواهم عدالت را در خصوص تیم‌ملی فوتبال پنج‌نفره اجرا کند.

حسین رجب پور در گفت و گو با ایسنا با انتقاد از مسئولان فدراسیون نابینایان و کم بینایان و کمیته ملی پارالمپیک و هادی رضایی سرپرست کاروان ایران در توکیو بابت تصمیم درخصوص اعزام نشدن تیم ملی فوتبال پنج‌نفره به پارالمپیک توکیو با بهانه کیفی‌سازی، اظهار کرد: ما سهمیه پارالمپیک را به دست آوردیم اما با بهانه این که تیم نسبت به پارالمپیک ریو ضعیف شده است و با مطرح کردن این که می خواهیم کیفی سازی کنیم، اجازه ندادند که تیم ملی فوتبال پنج‌نفره در پارالمپیک توکیو شرکت کند.

وی بیان کرد: نکته قابل تامل این است، زمانی که از پارالمپیک ریو با عنوان نایب قهرمانی برگشتیم، به جای این که به تیم ما بیشتر توجه کنند تا روند موفقیت هایش تداوم داشته باشد، از شش مرحله اردوی تیم ملی که قرار بود برای آمادگی جهت حضور در قهرمانی آسیا تشکیل شود، چهار اردو به هزینه خود ما ورزشکاران تشکیل شد. یعنی از طریق بهزیستی و خیرین پول جمع‌آوری کردیم تا اردوها تشکیل شوند. در واقع فدراسیون تنها دو اردو را برای ما برگزار کرد. پس به جای این که تمرکز ورزشکاران تیم روی تمرینات باشد، روی تهیه پول برای برگزاری اردوها بود تا خللی در روند برگزاری اردوها و تمرینات مان ایجاد نشود.

این ورزشکار تیم ملی فوتبال پنج‌نفره نابینایان ادامه داد: در رقابت های قهرمانی آسیا در مالزی نیز به نایب قهرمانی و سهمیه حضور در مسابقات جام جهانی اسپانیا رسیدیم و این مقام با وجود تمام کم کاری ها به دست آمد. در جام جهانی نیز از آن جایی که نصف تیم جوان شده بود و از بازیکنان 18 تا 20 ساله استفاده می‌کردیم و همچنین در گروه بدی قرار گرفتیم، با بدشانسی از گروه مان صعود نکردیم. بعد از این مسابقات نیز باید برای مسابقات آسیایی تایلند و کسب سهمیه پارالمپیک توکیو آماده می شدیم. در آن برهه آرزوی مان برگزاری اردوهای مناسب بود؛ اردوها به صورتی بود که بیشتر بازیکنان مان به دلیل مناسب نبودن تخت ها باید برای خوابیدن، روی زمین پتو پهن می کردند. ضمن این که دو روز مانده به اعزام مان به مسابقات کسب سهمیه برای مان کفش تخصصی فوتبال تهیه شد، آن هم توسط روانشناس افتخاری تیم. آن هایی که ورزش حرفه ای دارند، متوجه هستند که کفش تخصصی برای این که به خوبی کارایی داشته باشد باید دو سه هفته پا بخورد تا ورزشکاران حین مسابقه با آن راحت باشند.

وی افزود: با وجود تمام این مشکلات و کمبودها گفتیم این موضوعات مهم نیست و می‌رویم تا سهمیه پارالمپیک را کسب کنیم که خدا را شکر نیز این مهم محقق شد اما در نهایت تیم ما را به پارالمپیک توکیو اعزام نکردند و مسئولان از جمله آقای رضایی سرپرست کاروان ایران، گفتند می‌خواهیم کیفی سازی کنیم و به جای تیم ملی فوتبال پنج‌نفره، تیم ملی بسکتبال با ویلچر را به توکیو اعزام کردند. آیا کیفی سازی یعنی هر تیمی را که دوست داشته باشند به پارالمپیک ببرند؟ آن هم در حالی که بسکتبال با ویلچر ایران در ریو نهم شده بود. چرا مسئولان دروغ می‌گویند و چرا اگر کیفی‌سازی مدنظر است، تیم بسکتبال با ویلچری به پاارلمپیک اعزام می شود که با شکست هایی که متحمل شد، در همان دور اول، حذف شد و دو و میدانی‌کاری اعزام می‌شود که از گروه خود صعود نمی‌کند و مهم تر از همه چرا آن مدال‌هایی که به عنوان طلا پیش‌بینی می‌کردند به نقره تبدیل شدند؟

رجب پور گفت: می خواهم بدانم چه کیفی سازی صورت گرفت و آیا مگر می توان ورزش را پیش‌بینی کرد و چرا خلاف این که پیش بینی می کردند ما در ریو به مقام نمی رسیم، نایب قهرمان شدیم؟ به هر حال در پی تصمیم و پیش بینی این که حدس می‌زدند احتمالا در صورت اعزام تیم ملی فوتبال پنج‌نفره، نتیجه ای حاصل نخواهد شد به ما اجازه حضور در پارالمپیک را ندادند. همین مسئولان باید بدانند اگر امکانات خوبی که به والیبال نشسته دادند، در اختیار ما هم قرار می دادند، می‌توانستیم مثل همین رشته بهترین نتایج را کسب کنیم اما در واقع امکاناتی به ما نمی دادند که بخواهیم بهترین نتیجه را به دست آوریم.

وی عنوان کرد: این تصمیم اشتباه باعث شد که تیم چهارم آسیا که در مسابقات کسب سهمیه آن را شکست داده بودیم، به جای تیم ملی ایران که دوم رقابت های آسیایی شده بود و سهمیه پارالمپیک را به دست آورده بود، اکنون در مسابقات توکیو حاضر باشد و چه ظلمی بالاتر از این؟ پس با این تبعیض ها بهتر است کمیته ملی پارالمپیک از این پس فقط بگوید در ایران تنها سه رشته ورزشی تیراندازی با کمان، والیبال نشسته و دو و میدانی وجود دارد و سایر رشته ها برای سلامتی، ورزش کنند نه قهرمانی.

کاپیتان تیم‌ملی فوتبال پنج‌نفره نابینایان در پایان با درخواست از رییس جمهور برای احقاق حق ورزشکاران این رشته، گفت: آقای رییسی در صحبت های خود از دفاع از حق معلولان و قشر ما صحبت کرده بود و اکنون از او و وزیر جدید ورزش می خواهم به این قضیه ورود کنند زیرا در پی این تصمیم و اعزام نشدن تیم ملی به توکیو بیشتر ورزشکاران ما افسرده شده‌اند و از رییس جمهور می خواهم عدالت را در خصوص تیم ملی فوتبال پنج‌نفره اجرا کند.

انتهای پیام