چهارشنبه 24 بهمن 1403

رییس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد: بازگشت کرونا در کمین شهرهای سفید است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
رییس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد: بازگشت کرونا در کمین شهرهای سفید است

همدان - ایرنا - رییس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد با بیان اینکه وضعیت سفید به عنوان محو بیماری کرونا نیست گفت: در چند روز اخیر شاهد افزایش مراجعات به مراکز 16 ساعته و بیمارستانهای شهرستان هستیم و ادامه این روند مناطق سفید را به وضعیت قبل برمی‌گرداند.

بهنام رضا مخصوصی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بعد از اعلام وضعیت سفید در اسدآباد به عنوان اولین شهر استان همدان، این باور اشتباه در نظر مردم جا گرفت که بیماری کرونا محو شده است و این نگرانی ما را در خصوص برگشت پیک بیماری کرونا افزایش داده است.

وی اضافه کرد: حساسیت مردم با اعلام وضعیت سفید کرونا در شهرستان کاهش یافته و امروز شاهد رعایت 30 درصدی فاصله گذاری هستیم و مردم تمایلی برای رعایت موازین بهداشتی و شستشوی مرتب دست‌ها ندارند و با بی تفاوتی در حال برگزاری آیین های جشن و عزا هستند.

رییس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد حداقل فاصله گذاری در اجتماع را 2 متر اعلام کرد و گفت: مردم در صورت ضرورت اگر مجبور به حضور در اجتماع و مکان‌های مسقف هستند باید از ماسک و دستکش استفاده کنند.

مخصوصی خاطرنشان کرد: اسدآباد بیش از 92 درصد بهبودی داشت و توانستیم با غربالگری و بیماریابی جهادی و تلاش مسوولان به وضعیت سفید برسیم اما در چند روز اخیر شاهد افزایش مراجعات به مراکز 16 ساعته و بیمارستان درباره کرونا هستیم و با این روند ممکن است که رکورد سفیدی وضعیت شهرستان شکسته شده و ما به وضعیت قبل برگردیم.

وی یادآوری کرد: ممکن است دوباره در صورت برگشت پیک بیماری، محدودیت‌هایی درباره کسب و کار و فعالیت مراکزی در جامعه از سوی ستاد ملی کرونا اعلام و اجرا شود.

رییس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد به افراد سالمند و پر خطر و دارای بیماری زمینه‌ای توصیه کرد: کماکان فاصله گذاری اجتماعی و شستشوی دست‌ها و موازین بهداشتی و در خانه ماندن را اولویت زندگی خود قرار دهند.

رییس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون 160 هزار و 696 نفر به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت 70 نفر در 24 ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به هشت هزار و 12 نفر رسید.

کیانوش جهانپور روز چهارشنبه درباره آخرین آمار ابتلای قطعی به ویروس کرونا و موارد فوت ناشی از آن در کشور افزود: در 24 ساعت گذشته تا ظهر امروز (چهاردهم خرداد) بر اساس گزارش آزمایشگاه ها و دانشگاههای علوم پزشکی سه هزار و 134 بیمار جدید در کشور شناسایی شد.

از بین مبتلایان جدید، 493 مورد بستری و 2 هزار و 641 از موارد سرپایی و افراد در تماس با مبتلایان بودند که شناسایی شدند.

*س_برچسب‌ها_س*