چهارشنبه 16 آبان 1403

زاکانی: دمیدن در طبل مدرک گرایی تزریق ناکارآمدی به جامعه است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
زاکانی: دمیدن در طبل مدرک گرایی تزریق ناکارآمدی به جامعه است

قم - ایرنا - نماینده قم در مجلس شورای اسلامی گفت: دمیدن در طبل مدرک گرایی و پشت میزنشینی عملا ناکارآمدی را به جامعه تزریق می کند و راه حل شرایط موجود نیست.

به گزارش روز شنبه اداره کل آموزش فنی وحرفه ای قم، "علی رضا زاکانی" رییس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی در دیدار با مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای قم، اظهار داشت: در حال حاضر مشکل ما رشد کاریکاتوری است و در این رشد تناسب و اندام واره رعایت نمی شود.

وی ادامه داد: اگر امروزه سیل تحصیلکرده های بیکار را داریم و این مساله سبب ناهمگونی است باید به دنبال راه حل مناسب باشیم و در این موضوع به جایگاه نظام آموزشی می رسیم که عوامل مختلفی شامل مدرسه، دانشگاه و خانواده و رسانه در این مساله سهیم هستند.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: در موضوع نظام آموزشی باید همه جوانب در نظر گرفته شود و دانش آموز با خلاقیت و مهارت اجتماعی باید خروجی نظام تعلیم و تربیت باشد و بر این اساس باید این رشد کاریکاتوری متوقف شود و باید به مسیر اصلی برگردیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: وقتی عمده صحبت راجع به این خلاء در نظام آموزشی است و انتظار بر اصلاح آن است اعتقاد داریم مهارت آموزی امری ضروری است و برای زیست مستقل هر فرد و برای اینکه فرد بر خود اتکا داشته باشد باید مهارت لازم را فرا گیرد.

رییس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی افزود: مهارت آموزی موجب استقلال فرد در جامعه می گردد و وقتی فرد با مهارت به اشتغال رسید این فرد در جامعه به خود متکی است و سبب استقلال جامعه نیز می شود.

وی اظهار داشت: شعارها مشخص است اما چطور افراد و بخش های مختلف برای تحقق این شعارها اقدام کنند مبهم است و لذا نقش مهارت آموزی در تحقق شعارها و اهداف انقلاب مشخص است و توجه به آن ضروری است.

زاکانی اظهار داشت: متناظر با ظرفیت های موجود در استان قم باید برنامه ارائه شود و بر این اساس سند مهارت آموزی تدوین شود و ما بدانیم چه چیزی را حمایت کنیم و بر اساس اقتضائات قم برنامه ریزی صورت پذیرد.

وی با اشاره به عملکرد مجموعه فنی و حرفه ای عنوان داشت: تلاش های صورت گرفته باعث متناسب سازی و روان سازی و به تحرک واداشتن جامعه است که این مساله نوعی خدمت شایسته و عبادت است و نیاز است که این کارکردها توسعه پیدا کند./

*س_برچسب‌ها_س*