زلزله 5.7 ریشتری "قطور" آذربایجان غربی را لرزاند

زلزله 5.7 دهم در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) قطور استان آذربایجان غربی را لرزاند.
زلزلهای به بزرگی 5.7 دهم در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) ساعت 9 و 22 دقیقه امروز (یکشنبه) حوالی قطور در استان آذربایجان غربی را لرزاند.
مرکز لرزه نگاری دانشگاه تهران اعلام کرد این زلزله در عمق 6 کیلومتری زمین به وقوع پیوست.
کانون این زلزله در موقعیت 44.59 عرض شمالی و 38.52 طول شرقی ثبت شده است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی در گفت وگو با ایرنا گفت: هنوز از میزان خسارت احتمالی این زمین لرزه در استان گزارشی وصول نشده است.
محمدباقر هنر افزود: شدت این زمین لرزه به حدی بود که در تبریز و دیگر شهرهای اطراف احساس شد.
*س_اعزام تیمهای ارزیاب به مناطق زلزلهزده آذربایجان غربی_س*به دنبال وقوع وقوع زلزله 5.7 ریشتری در استان آذربایجان غربی، سخنگوی سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از اعزام تیمهای ارزیاب به مناطق متاثر از زلزله خبر داد.
سید مصطفی مرتضوی در گفتگو با ایسنا، دراینباره گفت: به دنبال زلزلهای که در ساعت 9:22 امروز حوالی قطور در استان آذربایجان غربی را لزراند، دو تیم ارزیاب از نزدیکترین پایگاههای هلال احمر به مناطق متاثر از زلزله اعزام شدهاند.
وی افزود: تاکنون گزارشی از میزان خسارات احتمالی مخابره نشده است.
مجتبی خالدی، سخنگوی اورژانس کشور نیز در اینباره گفت: تیمهای اورژانس کشور به منطقه اعزام شده و بالگردهای اورژانس نیز به مناطق متاثر از زلزله اعزام شدهاند.
