یک‌شنبه 29 تیر 1404

زلنسکی: آماده صدور پهپاد به آمریکا هستیم / همه کشورهای اروپایی باید از بسته تحریمی علیه روسیه حمایت کنند

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
زلنسکی: آماده صدور پهپاد به آمریکا هستیم / همه کشورهای اروپایی باید از بسته تحریمی علیه روسیه حمایت کنند

رئیس جمهور اوکراین با اشاره به بسته جدید تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه، خواستار حمایت همه کشورهایی اروپایی از این بسته تحریمی شد و یادآور شد که همبستگی منطقه‌ای در مقابله با تجاوزگری روسیه ضروری است.

اوکراین اینفو گزارش داد، زلنسکی با اشاره به اثربخشی پهپادهای اوکراینی در جنگ با روسیه، اظهار کرد: این پهپادها در حفظ جان انسان‌ها نقش موثری ایفا کرده‌اند و تولید آنها به طور قابل توجهی افزایش یافته است.

وی همچنین با بیان اینکه کی‌یف باید توافق‌های خود با رئیس جمهور آمریکا را در اسرع وقت اجرایی کند، تاکید کرد: ما در مورد خرید تسلیحات دفاع هوایی و یک قرارداد دفاعی جدید با ترامپ به توافق رسیده‌ایم و من انتظار دارم قراردادهای جدیدی درباره خرید و فروش تسلیحات با ایالات متحده در هفته آینده به امضا برسد.

زلنسکی در ادامه با اشاره به بسته جدید تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه، خواستار حمایت همه کشورهایی اروپایی از این بسته تحریمی شد و یادآور شد که همبستگی منطقه‌ای در مقابله با تجاوزگری روسیه ضروری است.

به گزارش ایرنا، هجدهمین بسته تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه مسکو در حالی روز جمعه (27 تیر) تصویب شد که رئیس کمیسیون اروپا، هدف این تحریم‌ها را ضربه‌زدن به قلب ماشین جنگی روسیه اعلام‌کرد.

این تحریم‌ها که روز جمعه به تائید سفرای اتحادیه اروپا در بروکسل رسید، شامل ممنوعیت معامله با 22 بانک روسی، صندوق سرمایه‌گذاری مستقیم روسیه و شرکت‌های زیرمجموعه آن و استفاده مستقیم یا غیرمستقیم از خطوط لوله زیردریایی نورد استریم است.

افزون بر این، اتحادیه اروپا سقف قیمتی 60 دلاری برای هر بشکه نفت خام روسیه را به یک مکانیزم پویا تبدیل می‌کند که همواره 15 درصد پایین‌تر از متوسط قیمت بازار باقی می‌ماند. به گفته منابع دیپلماتیک، سقف جدید با قیمت 47.6 دلار آغاز خواهد شد.

اما این در حالی است که تلاش اتحادیه اروپا برای فشار اقتصادی بر روسیه، بیشتر از آنکه کرملین را تحت تاثیر قرار داد شهروندان اروپایی را هدف قرار داده و از زمان شروع جنگ اوکراین، قیمت انرژی و دیگر کالاهای مصرفی به شدت افزایش یافته است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.