چهارشنبه 18 تیر 1404

زلنسکی از اجلاس ناتو کنار گذاشته شد

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
زلنسکی از اجلاس ناتو کنار گذاشته شد

«ویکتور اوربان»، نخست وزیر مجارستان در یک پیام ویدئویی در رسانه‌های اجتماعی گفت: «واقعیت این است که عدم حضور "ولودیمیر زلنسکی" رئیس جمهور اوکراین به صورت رسمی در اجلاس ناتو نشان‌دهنده تغییراتی در سیاست‌ها، روابط یا وضعیت اوکراین در زمینه‌های بین‌المللی است لذا ایالات متحده، ترکیه، اسلواکی و ما روشن کرده‌ایم که نمی‌خواهیم درباره ناتو با زلنسکی دور یک میز بنشینیم.»

نخست وزیر مجارستان گفت زلنسکی در برنامه رسمی اجلاس ناتو در لاهه شرکت نمی‌کند زیرا ایالات متحده، ترکیه، اسلواکی و مجارستان نمی‌خواستند با او سر یک میز بنشینند.

به نقل از خبرگزاری ریانووستی، نخست وزیر مجارستان در ادامه تصریح کرد که او نیز از دیدن زلنسکی در اجلاس اتحادیه اروپا در روزهای پنجشنبه و جمعه «خوشحال نیست.»

خبر مرتبط واکنش زلنسکی به حمایت روسیه از ایران / روی ترامپ حساب باز کردم!

ولودیمر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین خواستار تحریم بیشتر روسیه به‌دلیل «حمایت از ایران» شد.

وی افزود: «منافع ملی مجارستان ایجاب می‌کند که این کشور در هیچ‌گونه ائتلافی با اوکراین، چه در ناتو و چه در اتحادیه اروپا، شرکت نکند.»

در ماه مه، «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد تضمین وضعیت بی‌طرفی، عدم تعهد و عاری از سلاح هسته‌ای اوکراین یکی از شرایط روسیه برای حل و فصل مناقشه اوکراین است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

زلنسکی از اجلاس ناتو کنار گذاشته شد 2