شنبه 3 آذر 1403

زوایای پنهان نشست صهیونیست‌ها با ضد انقلاب

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
زوایای پنهان نشست صهیونیست‌ها با ضد انقلاب

دیدار اخیر وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی با خبرنگاران ضد انقلاب، گرچه مصداق عینی واکنش اجباری به استیصال آنها در قبال ایران محسوب می‌شود، اما حکایت از فعال شدن همه سازوکارها برای حمله سنگین رسانه‌ای به منظور ایجاد بی‌ثباتی و آشوب در سال‌گرد اغتشاشات سال گذشته دارد.

به گزارش مشرق،جمعی از خبرنگاران و روزنامه‌نگاران ضد انقلاب اخیرا دیداری با «گیلا گملیئل» وزیر اطلاعات رژیم اشغال‌گر قدس داشتند تا به نوعی ضمن تجدید پیمان با این رژیم جعلی و متجاوز، در جریان جزئیات برنامه‌های طراحی شده‌ی اتاق فکر صهیونیست‌ها برای سالگرد اغتشاشات در ایران قرار بگیرند.

گملیئل که طی ماه‌های گذشته میزبان رضا پهلوی در فلسطین اشغالی بود، صراحتا هدف از این نشست را تشدید فشارهای بین‌المللی بر جمهوری اسلامی ایران به ویژه با اتکاء به ابزار رسانه عنوان کرد.

دیدار وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی با چهره‌های رسانه‌ای معاند و برانداز جمهوری اسلامی در آستانه سالگرد اغتشاشات سال گذشته در کشورمان، نشان از طراحی و برنامه‌ریزی تل‌آویو و سرویس اطلاعاتی موساد با محوریت رسانه‌های معاند جمهوری اسلامی برای ناامن‌سازی مجدد کشور در این برهه دارد.

در این خصوص نکات مهمی وجود دارد:

نخست اینکه؛ بازی رسانه‌های ضدانقلاب در زمین رژیم صهیونیستی، اساسا موضوع بی‌سابقه یا حتی کم‌سابقه‌ای نیست اما آشکارسازی ارتباط این دو، آن هم در جریان برگزاری یک ملاقات رسانه‌ای و اعلام شده، بیان‌گر اصرار تل‌آویو بر تغییر ریل ابعاد پنهانی بازی ضدایرانی خود به فاز آشکار است.

به بیان دقیق‌تر؛ اصل پیش‌بُرد این بازی، نشان از تغییر تاکتیک صهیونیست‌ها در مواجهه با شکست در قبال اغتشاشات سال گذشته و بازتولید آنها در برهه کنونی دارد.

طی هفته‌های اخیر نیز رسانه‌های ضد انقلاب از صدای آمریکا گرفته تا رادیو فردا، بی‌بی‌سی فارسی، اینترنشنال، من‌وتو و... ذیل راهبری موساد در دو پرونده فوت جواد روحی و سپس مانور بر روی وضعیت جسمی موسوی و رهنورد، با جوسازی‌های دروغ و وارونه‌نمایی تلاش مضاعفی جهت بازتولید اغتشاشات در کشور صورت دادند.

در چنین شرایطی، برگزاری دیدار اخیر وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی و خبرنگاران ضد انقلاب و اصرار بر آشکارسازی رسانه‌ای آن، گرچه مصداق عینی نوعی واکنش اجباری نسبت به استیصال مشترک آنها در قبال ایران محسوب می‌شود، اما حکایت از فعال شدن همه سازوکارها برای حمله سنگین رسانه‌ای به منظور ایجاد بی‌ثباتی و آشوب در سال‌گرد اغتشاشات سال گذشته دارد.

دوم اینکه؛ وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی در حالی در این دیدار مدعی شده که «تغییر» به زودی در ایران رخ می‌دهد، که شکاف آشکار میان مواضع آشکار و پنهان صهیونیست‌ها در این خصوص کاملا قابل توجه و تامل است.

سال گذشته و در نقطه اوج شکل‌گری اغتشاشات، شبکه آی 24 رژیم صهیونیستی در گزارشی به نقل از برخی کارشناسان امنیتی این رژیم اذعان کرد: «تعداد معترضین در ایران کم است و هیچ ایدئولوژی اعتراضی وجود ندارد، بنابراین این اعتراضات به جایی نخواهد رسید. باید شرایط را درست تحلیل کنیم. اغتشاشات در ایران به بلوغ، رهبری، برنامه‌ریزی و بینش سیاسی نیاز دارد و ما هیچ‌کدام از این‌ها را نداریم. به نظر نمی‌آید در آینده تغییری اتفاق بیفتد.»

بر این اساس؛ سخن گفتن وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی از حتمی بودن «تغییر» در ایران، گرچه به اندازه‌ای مضحک است که حتی رسانه‌های این رژیم هم آن را جدی نمی‌گیرند، اما دستِ‌کم دو هدف دارد:

اول؛ امیدبخشی به مزدوران وطن‌فروش ایرانیِ معاند ملت ایران و جلوگیری از چندپارگی و یأس آنها

دوم؛ تمرکززدایی و انحراف افکار عمومی از شرایط بحرانی جاری در اراضی اشغالی مخصوصا پس از کشتار و سرکوب اتیوپی‌تبارها (فلاشه‌ها) توسط پلیس رژیم صهیونیستی

نکته اینجاست که؛ سردرگمی اتاق فکرهای محور غربی - صهیونیستی و عمله‌های آنان در رسانه‌های معاند فارسی‌زبان کار را به جایی رسانده که این رسانه‌ها و به اصطلاح کارشناسانشان هفته‌هاست با برنامه‌های متعدد در حال مقصر معرفی کردن یکدیگر در شکست‌ها و ناکامی‌هایشان در برابر اراده ملت ایران هستند.

از آن سو؛ مسائل ضداخلاقی جاری در رسانه‌های فارسی‌زبان به عنوان یک سوژه‌ی همیشگی که هر از چندگاهی سر بر می‌آورد، از جمله موضوعاتی است که مجددا به بهانه استعفای سیما ثابت (شهرکی) نقل محافل شده و پرده‌های جدیدی از کثافت موجود در این شبکه‌ها را نمایان کرده است.

به هر شکل آنچه مسلم است اینکه؛ دشمنان ملت ایران هیچگاه از دشمنی و خباثت دست نکشیده و هزیمت و بیچارگی آنها نباید مجموعه مردم و نظام را از نقشه‌های پیاپی و مداومشان برای ضربه به انسجام و امنیت ملی غافل کند.

کشور ما چنانچه رهبر حکیم انقلاب بارها فرموده‌اند در مسیر فتح قریب‌الوقوع قله‌ای قرار دارد که از صدر اسلام تاکنون محقق نشده و این مهم بی‌تردید نیازمند صبر، استقامت، انسجام، بصیرت و کار مداوم است...