دوشنبه 23 شهریور 1405

ساختمان دو طبقه در محله اتابک در آتش سوخت

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
ساختمان دو طبقه در محله اتابک در آتش سوخت

سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران از آتش سوزی در یک ساختمان مسکونی دو طبقه در محله اتابک پایتخت خبر داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: ساعت 10:48 صبح امروز یک مورد حادثه آتش سوزی در یک ساختمان در محله اتابک، خیابان درخشانی به سامانه 125 سازمان آتش نشانی شهرداری تهران اطلاع داده شد و سه ایستگاه با امکانات کامل به محل اعزام شدند، نخستین گروه آتش نشانان در مدت زمان 3 دقیقه به محل رسیدند.

وی ادامه داد: در محل مشاهده شد که یک ساختمان قدیمی به وسعت 60 متر با کاربری مسکونی بود که البته محل نگهداری حدود 500 لیتر بنزین شده بود. آتش سوزی به گالن‌های بنزین سرایت کرده بود و تمام دو طبقه ساختمان شعله‌ور بود. آتش نشانان همزمان با اطفاء آتش با آب و کف عملیات را آغاز کردند.

ملکی گفت: در حین عملیات با یک فرد حدود 53 ساله که بیهوش شده بود، مواجه شدند که متاسفانه مشخص شد جان خود را از دست داده است. آتش خاموش شد و از جلوگیری سرایت آن به ساختمان‌های اطراف جلوگیری شد، محل ایمن سازی شد و تا دقایق دیگر محل تحویل عوامل مربوطه خواهد شد.

وی افزود: این گونه مواد به هیچ وجه نباید در محل مسکونی نگه داری شود. انتهای پیام /