یک‌شنبه 12 مرداد 1404

ساعت کاری ادارات گیلان در روز دوشنبه اعلام شد

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
ساعت کاری ادارات گیلان در روز دوشنبه اعلام شد

اقتصادنیوز: استاندار گیلان از کاهش ساعات کاری ادارات استان فردا دوشنبه برای کاهش مصرف برق و حفظ پایداری شبکه خبر داد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس، «هادی حق‌شناس» استاندار گیلان امشب در گفت‌وگو با سیمای مرکز گیلان با اشاره به پیش‌بینی سازمان هواشناسی درباره افزایش دمای هوا طی روزهای آینده، اظهار کرد: دمای استان در یکی الی 2 روز آینده حدود 2 تا 3 درجه افزایش پیدا می‌کند و رطوبت هوا در شهرهایی مانند رشت بین 50 تا 80 درصد خواهد بود.

وی با بیان اینکه مصرف برق استان در روزهای اخیر به بیش از 2400 مگاوات رسیده، افزود: با وجود تولید 2000 مگاوات برق در گیلان، برای تأمین برق بخش خانگی ناچار به دریافت برق از شبکه سراسری شده‌ایم.

به گفته استاندار گیلان، با توجه به ناترازی تولید و مصرف برق در کشور، برای مدیریت مصرف و کاهش فشار بر شبکه، تصمیم گرفته شد فردا دوشنبه، ساعت کاری ادارات از ساعت 6 تا 11 صبح باشد.

حق‌شناس با اشاره به اینکه در روزهای آینده ممکن است مصرف برق استان به 2600 تا 2700 مگاوات هم برسد، بیان کرد: در هفته گذشته بیش از 10 میلیون متر مکعب گاز از جنوب کشور وارد شبکه استان شد و نیروگاه‌ها با تمام ظرفیت در حال تولید هستند، اما شدت گرما و افزایش استفاده از وسایل سرمایشی، فشار مضاعفی به شبکه وارد کرده است.

وی با تأکید بر اینکه این تصمیم فعلاً برای فردا اتخاذ شده، افزود: با همکاری مردم و دستگاه‌های اجرایی، امیدواریم از روزهای گرم و مرطوب هفته آینده نیز بدون مشکل عبور کنیم.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید