سالن ورزشی چندمنظوره روستای «ینگیکند» ملایر بهرهبرداری شد
![سالن ورزشی چندمنظوره روستای «ینگیکند» ملایر بهرهبرداری شد](https://img9.irna.ir/d/r1/2020/09/24/4/157636704.jpg)
همدان - ایرنا - سالن ورزشی چندمنظوره روستای «ینگیکند» از توابع بخش جوکار ملایر به مناسبت آغاز هفته وحدت با اعتبار استانی 853 میلیون تومان بهرهبرداری شد.
مدیرکل ورزش و جوانان همدان روز جمعه در این آیین اظهار داشت: تمام تلاش ما توسعه ورزش در تمام نقاط استان بهویژه مناطق روستایی است.
حمید سیفی افزود: این استان دارای ظرفیتهای مهمی است که باید در راستای افزایش سرانه ورزشی مورد استفاده قرار گیرد.
وی با تاکید بر اینکه میتوان از آداب و رسوم خود برای شکوفا شدن همهجانبه ورزش در استان همدان استفاده کرد ادامه داد: در ایام شیوع ویروس کرونا باید از برنامههایی برای ایجاد انگیزه استفاده شود تا بتوانیم جامعه را از خمودگی، استرس و اضطراب دور کنیم.
مدیرکل ورزش و جوانان همدان با قدردانی از فرماندار ویژه ملایر و نمایندگان این شهرستان در حمایت همهجانبه از ورزش بیان کرد: ملایر استعدادها و ظرفیتهای ویژهای در حوزه ورزش و زیربناهای ورزشی دارد که آمادگی لازم را برای پیشرفت و گسترش ورزش و امور جوانان در این شهرستان داریم.
سیفی توسعه ورزش روستایی را یکی از اهداف برشمرد و بهرهبرداری از سالن ورزشی چندمنظوره روستای «ینگیکند» را راهی برای جذب جوانان ساکن در این روستا به ورزش و زدودن گرد و غبار اعتیاد و مواد مخدر و تنبلی دانست.
رییس اداره ورزش و جوانان ملایر نیز با اشاره به ظرفیت و پتانسیلهای ورزش و امور جوانان در بخش جوکار گفت: هدف ما توسعه ورزش به صورت عادلانه در تمامی نقاط این شهرستان و بخشهای تابعه است.
حمیدرضا سپهری خواستار حمایت همهجانبه مدیرکل ورزش و جوانان همدان برای رفع مسایل و مشکلات این حوزه شد و بیان کرد: بسیاری از روستاهای ملایر نیازمند توسعه زیرساختهای ورزشی هستند.
وی درباره سالن ورزشی روستای ینگیکند اظهار داشت: عملیات اجرایی این طرح ورزشی از سال 1389 آغاز شد که به دلیل کمبود اعتبارات زمان زیادی را تا تکمیل نهایی طی کرد.
رییس اداره ورزش و جوانان ملایر اعتبار هزینه شده برای ساخت این سالن ورزشی را 853 میلیون تومان عنوان و بیان کرد: امسال اعتباری برای این طرح ورزشی مصوب نشده است.
سپهری محل تامین اعتبار این طرح را استانی دانست و ادامه داد: مساحت این سالن 926 مترمربع به ابعاد 20 در 36 متر است و برای ورزشهای توپی قابل استفاده جوانان مستعد ورزش این روستا است.
استان همدان دارای 600 فضای ورزشی روباز و سرپوشیده است.
*س_برچسبها_س*