یک‌شنبه 21 اردیبهشت 1404

سانتوری با شکست شهداب فینالیست شد

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
سانتوری با شکست شهداب فینالیست شد

تیم والیبال مقاومت شهداب یزد با پذیرش شکست برابر سانتوری ژاپن از راه‌یابی به فینال قهرمانی آسیا بازماند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، مرحله نیمه‌نهایی رقابت‌های والیبال قهرمانی باشگاه‌های مردان آسیا 2022 امروز (پنج‌شنبه 29 اردیبهشت) با دیدار دو تیم مقاومت شهداب یزد و سانتوری ژاپن در سالن 12 هزار نفری آزادی تهران به پایان رسید.

تیم مقاومت شهداب یزد این دیدار را با ترکیب شهروز همایونفرمنش، رضا عابدینی، امین اسماعیل‌نژاد، ژاورونوک دونوان، سیمون روبرتلندی و مهدی مهدوی شروع کرد.

شاگردان علیرضا طلوع کیان در تیم شهداب در ست نخست این مسابقه 25 بر 22 به پیروزی رسیدند، اما در سه ست بعدی با امتیاز‌های 25 بر 22، 25 بر 20 و 25 بر 21 نتیجه را به حریف واگذار کردند تا از راه‌یابی به دیدار نهایی بازبمانند.

موسی سلیم عزیز از عراق و تانپتپول سوکسود از تایلند به ترتیب به عنوان داوران اول و دوم، قضاوت این مسابقه را برعهده داشتند.

فردا (جمعه 30 اردیبهشت) آخرین روز مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های مردان آسیا با چهار دیدار پیگیری و با معرفی تیم‌های اول تا هشتم به پایان می‌رسد.

تیم‌های پیکان و سانتوری از ساعت 18 و 30 دقیقه برای کسب جام قهرمانی به مصاف یکدیگر خواهند رفت. همچنین تیم‌های شهداب و تاراز در دیدار رده‌بندی که از ساعت 15 و 30 دقیقه شروع می‌شود، به مصاف یکدیگر خواهند رفت.

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی توپ و تور