شنبه 3 آذر 1403

سخنان سعید روستایی در فرش قرمز کن درباره فیلم برادران لیلا

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
سخنان سعید روستایی در فرش قرمز کن درباره فیلم برادران لیلا

اقتصادنیوز: سعید روستایی، درباره اهمیت نمایش فیلم «برادران لیلا» در جشنواره فیلم کن که به موضوع زنان می‌پردازد، گفت: «اهمیت آن از این جهت است که این موضوع به اندازه‌ای که باید در این‌جا، مورد توجه قرار می‌گیرد.»

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، مراسم فرش قرمز فیلم «برادران لیلا» در بخش اصلی جشنواره کن، با حضور سعید روستایی (نویسنده و کارگردان) در کنار سعید پورصمیمی، نوید محمدزاده، ترانه علیدوستی، پیمان معادی (بازیگران) و همچنین هومن بهمنش (فیلمبردار) و بهرام دهقانی (تدوینگر) عصر 4 خرداد برگزار شد.

سعید روستایی در مصاحبه کوتاهی در کنار این فرش قرمز، عنوان کرد که بسیار خوشحال است در مهم‌ترین جشنواره جهان حضور دارد و امیدوار است واکنش‌های خوبی به فیلمش بگیرد.

او درباره اهمیت نمایش فیلم «برادران لیلا» در جشنواره فیلم کن که به موضوع زنان می‌پردازد، گفت: «اهمیت آن از این جهت است که این موضوع به اندازه‌ای که باید در این‌جا، مورد توجه قرار می‌گیرد.»

این کارگردان همچنین درباره موفقیت اکران سراسری فیلم «متری شیش و نیم» در فرانسه (ساخته قبلی کارگردان) هم گفت: «حس بسیار خوبی است، چرا که اگر «متری شیش و نیم» در فرانسه نمایش داده نمی‌شد و راه را باز نمی‌کرد، شاید فیلم جدیدمان امسال در کن نبود. به طور کلی قرابتی با مردم فرانسه احساس می‌کنیم و این خیلی خوب است که این قرابت در مسائل فرهنگی بیشتر هم است.»

در خلاصه داستان منتشر شده از فیلم «برادران لیلا» آمده است: «لیلا در 40 سالگی تمام زندگی خود را صرف مراقبت از پدر و مادر و چهار برادرش کرده است. در کشوری که درگیر تحریم‌های اقتصادی بین‌المللی است، خانواده دائماً با هم بحث می‌کنند و زیر بار بدهی خُرد می‌شوند. لیلا در حالی که برادرانش در تلاش برای گذراندن زندگی خود هستند، نقشه‌ای می‌کشد تا با راه‌اندازی یک تجارت خانوادگی آنها را از فقر نجات دهد. در حالی که آن‌ها به شدت به حمایت مالی نیاز دارند، لیلا متوجه می‌شود پدرشان (اسماعیل)، مخفیانه یک میراث خانوادگی را پنهان کرده است. او این میراث را به عنوان یک پیشنهاد برای تبدیل شدن به پدرسالار جدید قبیله، بالاترین افتخار در سنت ایرانی، نگه داشته است. این اتفاق باعث هرج و مرج در خانواده‌ای می‌شود که از پیش نیز شکننده بود. با بدتر شدن وضعیت سلامتی پدر، اقدامات هر یک از اعضای خانواده، به تدریج خانواده را یک قدم به سمت انفجار نزدیک می‌کند.»

همچنین بخوانید