شنبه 25 اسفند 1403

سردار فدوی: نباید اجازه داد آمریکا مجدداً دچار اشتباه محاسباتی شود

وب‌گاه فرارو مشاهده در مرجع
سردار فدوی: نباید اجازه داد آمریکا مجدداً دچار اشتباه محاسباتی شود

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران با بیان اینکه «نباید اجازه بدهیم که آمریکایی‌ها مجدداً دچار اشتباه محاسباتی شوند»، گفت: «ما باید انواع مختلف اقدامات ممکن را انجام دهیم تا از اشتباه محاسباتی دشمن جلوگیری کنیم.»

سردار علی فدوی، جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران، در گفت‌وگویی درباره تأثیر اجرای رزمایش‌های نیرو‌های مسلح طی ماه‌های اخیر بر ممانعت از دچار شدن دشمن به اشتباه محاسباتی توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش فارس، وی گفت: در طول 46 سال اخیر همواره شیطان بزرگ، آمریکا بر اثر اشتباه محاسباتی دست به اقدام‌زده است، چون اگر اشتباه محاسباتی نداشت دست به اقدام نمی‌زد.

او افزود: اشتباه محاسباتی آمریکا این بوده که فکر می‌کرد در اثر اقدام موفق می‌شود. اگر احتمال کمی می‌داد که موفق نمی‌شود هم دست به اقدام نمی‌زد.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران با بیان اینکه از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون همواره بر اثر اشتباه محاسباتی آمریکایی‌ها علیه ما اقدامات صورت گرفته است، تاکید کرد: یکی از مطالب مهم دائمی این است که نیرو‌های مسلح، بسیجیان و سایر مردم باید به گونه‌ای عمل و رفتار کنند که منجر به اشتباه محاسباتی دشمن نشود.

او ادامه داد: درست است که دشمن طی 46 سال اخیر با اشتباه محاسباتی دست به اقدام زد و در همه موارد نیز شکست خورد که خودشان نیز به آن معترف هستند ولی در اثر این رویه یعنی پیروزی ما و شکست دشمن؛ ما با تقدیم شهدا هزینه دادیم.

سردار فدوی افزود: جنگ تحمیلی، اشتباه محاسباتی آمریکا بود که در آن شکست خوردند و الان آثاری از رئیس جمهور آن زمان آمریکا و صدام نیست و همه آنها از بین رفتند، اما این ما بودیم شهید دادیم.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران با بیان اینکه نباید اجازه بدهیم که آمریکایی‌ها مجدداً دچار اشتباه محاسباتی شوند، تصریح کرد: ما باید انواع مختلف اقدامات ممکن را انجام دهیم تا از اشتباه محاسباتی دشمن جلوگیری کنیم.

او افزود: مردم با ایفای وظیفه در 22 بهمن به تکلیف خود عمل کردند و یک عظمت را خلق کردند، شما تصور کنید به جای عظمت حضور مردم در 22 بهمن تعداد کمی از ملت در روز جشن پیروزی انقلاب حاضر می‌شدند آن‌گاه آمریکایی‌ها حتماً دچار اشتباه محاسباتی می‌شدند و در پی این اشتباه محاسباتی دست به اقدام می‌زدند. البته مجدداً با عنایت خدا آنها شکست می‌خوردند ولی ما باز هم هزینه می‌دادیم.

سردار فدوی در پایان خاطرنشان کرد: در این راستا؛ مردم و نیرو‌های مسلح اقداماتی را انجام می‌دهند برای اینکه اشتباه محاسباتی دشمن دوباره تکرار نشود.

از میان اخبار

فریدون فرخزاد؛ پرتره یک شومن مشهور

نقدعلی خلاف واقع می‌گوید؟

دیدار پشت در‌های بسته علیه ایران؛ عربستان و آمریکا چه در سر دارند؟

ایران با دونالد ترامپ چه باید بکند؟